Karppa

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 28.2.2006″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Tinkan pennut (Iitu, Karppa, Kiki, Mikke, Misty, Morris, Wendy ja Viivi) ovat syntyneet 28.2.2006 Suomessa. Luonteeltaan kaikki pennut ovat hyvin ihmisrakkaita, touhukkaita ja energisiä pikkuvesseleitä ja laumassa ei kukaan tunnu jäävän toisten jalkoihin, vaan kaikki touhuavat tasapuolisesti keskenään.

Pennuista kasvaa isoina vähintään emonsa Tinkan kokoisia eli n. 60 cm korkeita, joistakin pennuista varmasti vieläkin suurempia. Tinkan kuvat+tiedot löytyvät täältä. Rotuina pennuissa mahdollisesti on tiibetinmastiffia, sakemannia ym., joten ihan pienten lasten perheeseen pentuja ei anneta ja tulevilla kodeilla olisi hyvä olla ennestään isoista koirista kokemusta. Pennut luovutetaan alkaen viikolla 17 sirutettuina, rokotettuina, madotettuina sekä eläinlääkärin tarkistamina.

Karppa on 28.2. syntynyt urospentu. Karppa on hyvin energinen ja touhukas pikkumies, joka on melkein joka paikassa ensimmäisenä ja ilmoittaa mielipiteensä hyvin äänekkäästi kaikkeen oli asia sitten sen mielestä hyvä tai huono. Kiipeily tuntuu olevan tämän pennun suosikkijuttuja samoin kuin hoitotädin kenkien pureskelu =) Karppa pitää sylissä olosta, mutta sisarusten kanssa villit painileikit ovat sen mielestä paljon hauskempia.

9.5.2006

Karppa on hyvin energinen ja utelias nuorimies, jonka uusin ”harrastus” on kiipeäminen veljensä Morriksen opettamana pentuaitauksen ”tolppana” olevan häkin päälle. Siellä se seisoskelee ja uikuttaa odottaen että se nostetaan sieltä takaisin alas, rohkeus ei kuitenkaan vielä riitä hyppäämään itse, mutta silti sinne on pakko kiivetä kerta toisensa jälkeen ja todella vikkelästi. Palloleikit sekä kongilla leikkiminen ovat myöskin Karpan mieleen unohtamatta paini-ja juoksuleikkejä siskon Wendyn kanssa. Karppa rakastaa myös sylissä oloa ja pusuttelua. Karppa hakeutuu hienosti paperille tekemään hätänsä, mutta joskus oikein kovan hädän yllättäessä sitä ei vain millään kerkeä paperille asti.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020