Karri

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 12/2014″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Aina, kun yhteistyötarhallemme MAP:iin saadaan pienikin tila, pelastuu joku onnettoman elämänalun saanut. Maaliskuun alussa meillä vapautui paikka, jonne oli mahdollisuus saada turvaan kokonainen pentue.

Magda otti yhteyttä yhteen Bukarestin kunnallisista koiratarhoista ja kertoi, että pystyisimme ottamaan jonkun emokoiran pentuineen luoksemme. Muutaman päivän kuluttua kunnalliselta tarhalta ilmoitettiin, että meitä odottaa äiti lapsineen ja Magda lähti noutamaan niitä Giurgiuun. Ensivilkaisusta lähtien oli varmaa etteivät kaikki pennut voineet olla millään sisaruksia keskenään eikä edes niiden väitetty emokaan ollut kiinnostunut niistä kenestäkään.

Joku saattaisi tuohtua ”huijauksesta”, mutta meille se toi hymyn huulille. Kunnallisen tarhan työntekijät olivat ”kaapineet” kokoon pentueen toivoen niille pelastumista ja mahdollisuutta. Ehkeivät nämä vauvat ja emo ole kaikki verisiteiltään sukua keskenään, mutta kohtalon sisaruksia ne ovat varmasti.

Karri on olemukseltaan kuin pieni ketunpoika. Se on vikkelä, toisten pentujen kanssa touhuaja, mutta usein sen myös yllättää itsekseen tarkkailemasta mietteliään näköisenä tarhan tapahtumia. Jotakin se tuntuu pohtivan… olisiko tarhan aitojen ulkopuolella mukavia koloja tutkia ja peltoja joilla vipeltää kuono pystyssä siepaten ilmasta viestejä. Sen jälkeen voisikin turvallisin mielin käpertyä oman ihmisen syliin näkemään unia uusista seikkailuista.

Karri on nyt noin neljä kuukautta ja jäänee aikuisena ehkä vajaan 40 sentin korkuiseksi.

Karri sai oman kodin kesäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020