Kaylee

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Ethan ja Kaylee löytyivät pieninä kääröinä kadulta ilman emoa. Onneksi jälleen kerran pelastava enkeli osui niiden tielle ja pienokaiset pääsivät Magda´s Angels Place – koiratarhalle voimistumaan ja kasvamaan turvallisesti.

Sisarukset ovat nyt ehtineet noin kolmen kuukauden ikään ja ovat valmiita aloittamaan ikioman kodin etsinnän. Niillä on tällä hetkellä painoa vain parisen kiloa ja vaikkei niiden perimästä olekaan tietoa, on oletettavissa, että molemmat jäävät myös aikuisena pienikokoisiksi. Molemmat ovat myös sosiaalisia ja luottavaisia ”koiranalkuja”.

Poikapentu Ethan on todellinen pusupoika. Se rakastaa ihmisiä ja sylissä oloa ja hurmaa kaikki tielleen osuvat kaksijalkaiset niin komeudellaan kuin iloisen suloisella luonteella. Tästä pojasta on tulossa oikea sydäntenmurskaaja.

Tyttövauva Kaylee ei häviä vähääkään suloisuudessa velipojalleen. Kaylee on tämän kaksikon ”aivot”. Siinä missä Ethan rynnistää pussaamaan kaiken mikä liikkuu, Kaylee harkitsee hetken ennenkuin suo makeat suukkosensa valitsemalleen onnelliselle.

Kaylee sai oman kodin heinäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020