Keisi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Lähdimme perjantaina pimeän tullessa kauppareissulle koska tarkoitus oli ostaa eläimille paljon ruokaa jotka veisimme seuraavana päivänä tarhalle. Eksyimme matkalla useampaankin kertaan ja näin jälkeenpäin sanottuna se oli todellakin Keisin onni koska muuten pieni olisi enkelinä taivaassa…

Saavuimme kauppakeskuksen parkkipaikalle jossa pyöri paljon aikuisia koiria jotka osasivat väistellä alueella liikkuvia autoja. Yhtäkkiä huomasimme autojen seassa poukkoilevan pienen mustan pennun joka hädissään ja juoksi päättömästi sinne tänne eikä osannut varoa ollenkaan autoja. Ajoimme auton äkkiä parkkiruutuun ja hyppäsimme autosta ulos poimien pennun syliin. Koska pentu oli erittäin väsyneen oloinen laitoimme sen autoon ja lähdimme ostamaan eläimille ruokaa. autoon palatessamme emme ensin pimeässä nähneet missä pentu on ja vasta kun avasin oven kiinnitin huomiota mustaan möykkyyn joka nukkui todella sikeästi auton takaosassa maaten kyljellään. Ääniä kuullessaan se vaivoin jaksoi nostaa päätänsä , pieni oli hyvin väsynyt.

Magdan luona tarjosimme pienelle vettä ja syötävää mutta se ei ollut kovin innokas niitä ottamaan vastaan vaan halusi vain nukkua ihan lähellä ihmistä. Kovalla murinalla se karkoitti uteliaan kissanpennun pois luotaan ja vetäytyi nukkumaan omaan rauhaansa. Yön aikana kuulin sen käyvän syömässä ja juomassa, aamulla vastassa oli iloinen ja pirteä nuori koiranalku joka alkoi leikkimään kissanpennun kanssa.

Keisi on n. 3kk ikäinen tyttöpentu ja painoa sillä on tällä hetkellä n.3kg. Tällä hetkellä se jakaa saman aitauksen Sunin kanssa ja tytöt ovat kovia painimaan ja leikkimään, myös pieniä rähinöitä syntyy silloin tällöin normaalien pentujen leikkien lomassa. Keisi omaa myöskin luonnetta kiitettävästi, tarhan vahtikoira Costelin tultua katsomaan pentujen aitaukselle mitä pennut metelöivät Keisi nappasi Costelia nenästä sen tungettua kuononsa häkin raosta. Keisi viihtyy kovasti ihmisen läheisyydessä ja pitää myös sylissä olosta.

18.10.2012 Keisi on löytänyt oman kodin Saksasta. Toivotamme tytölle hyvää loppuelämää!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020