Kenna

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kenna on pelastetettu Giurgiun kunnalliselta tarhalta maaliskuussa. Ensinäkeminen Kennan kanssa ei unohdu. Tyttö kyyhötti tarhalla maassa ja muiden koirien haukkuessa vieressä se ryömi häkkinsä portille ja yritti puskea päätänsä aidan läpi siliteltäväksi, Sisälle Kennan tarhaan astuessa tyttö tuli väsyneenä syliin anomaan lisää silityksiä, Jouduin odottamaan muutaman päivän, Kenna oli vielä steriloitava ennen kuin saisin sen mukaani.
Kun sain Kennan vihdoin haettua oli tyttö Map:ssa hieman hämillään mutta selkeästi iloissaan ympäristön vaihdosta. Kenna sai suuret tervetuliaishalit tarhan työntekijä Catalinilta ja tytön annettiin syödä ja levätä rauhassa.

Kenna on todella kiltti koira ja enemmänkin alistuneen oloinen toisia koiria kohtaan. Kunnallisella tarhalla ei Kennalla hiljaisena ja vähän muiden jalkoihin jäävänä koirana varmasti ollut helppoa. Ihmisen läheisyys taitaa olla Kennalle se tärkein juttu, tyttö painautuu niin tiukasti syliin kuin mahdollista ja viihtyisi sylissä loputtomiin. Haukkuvan en ole Kennan tarhalla myöskään kuullut. Mutta voi olla että tulemme Kennan äänen vielä kuulemaan kun saa oletettavasti Map:ssa rohkeutta lisää ja tulee vielä enemmän ulos kuorestaan.

Toivomme Kennalle kotia rauhallisessa ympäristössä ja omaa sitoutunutta ihmistä tukemaan ja opastamaan kotikoirana olemisessa. Kodissa voisi olla koirakaverikin kunhan ei ole dominoiva luonteeltaan. Kenna on mitä kultaisin koira joka etsii tositarkoituksella sitä omaa ihmistään ja tulevaisuutta jossa kukaan ei enää hylkää tyttöä oman onnensa nojaan.

Korkeutta kaunottarella on n.55cm.

Kenna sai oman kodin heinäkuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020