Kerttu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 03/2016″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kertun tarina on hyvin tyypillinen Romaniassa. Se on hylätty pentuna kadulle. Kerttu löytyi yksin, joten ehkä muut sen sisarukset olivat eri värisiä ja saivat kodit ja jälleen musta koira jäi ylimääräiseksi, turhaksi. Mustat koirat ja ihan erityisesti nartut ja vielä sen päällle keskikokoiset, eivät saa yhtä helposti kotia kuin muut, mutta me toivomme, että joku näkee Kertussa muutakin kuin värin ja antaa nuorelle tytölle mahdollisuuden päästä pois tarhalta.

Kerttu jakaa häkkinsä useamman muun koiran kanssa ongelmitta. Se ei haukkua räksötä, niin kuin monet muut koirat tarhalla, se ei juokse ihmistä karkuun, eikä ole iästään huolimatta pahin mahdollinen rasavillikään. Hyviä puolia tästä neidosta siis löytyy paljon.

Kerttu osasi jakaa hienosti ihmisen huomion toisten koirien kanssa. Se otti uuden ihmisen vastaan koko vartalo heiluen hännän tahtiin, mutta pysyttäytyi aluksi hieman kauempana kuin rohkeimmat häkkikaverinsa. Kun Kertun nosti ensimmäistä kertaa syliin, se vähän jännitti ja aristi, mutta hoksasi nopeasti kuinka kivaa onkin saada olla lähellä ihmistä.

Tyttöä pystyi käsittelemään ”miten päin vain” jo ensimmäisenä tutustumispäivänä ja se osasi hienosti myös rauhoittua, mikä on melko harvinaista häkkioloissa elävälle virikkeitä ja ihmistä kaipaavalle pennulle.

Kertusta on kasvamassa keskikokoinen, sopusuhtainen koiraneito.

Kerttu sai oman kodin marraskuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020