Kiki

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”s. 28.2.2006″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]

Tinkan pennut (Iitu, Karppa, Kiki, Mikke, Misty, Morris, Wendy ja Viivi) ovat syntyneet 28.2.2006 Suomessa. Luonteeltaan kaikki pennut ovat hyvin ihmisrakkaita, touhukkaita ja energisiä pikkuvesseleitä ja laumassa ei kukaan tunnu jäävän toisten jalkoihin, vaan kaikki touhuavat tasapuolisesti keskenään.

Pennuista kasvaa isoina vähintään emonsa Tinkan kokoisia eli n. 60 cm korkeita, joistakin pennuista varmasti vieläkin suurempia. Tinkan kuvat+tiedot löytyvät täältä. Rotuina pennuissa mahdollisesti on tiibetinmastiffia, sakemannia ym., joten ihan pienten lasten perheeseen pentuja ei anneta ja tulevilla kodeilla olisi hyvä olla ennestään isoista koirista kokemusta. Pennut luovutetaan alkaen viikolla 17 sirutettuina, rokotettuina, madotettuina sekä eläinlääkärin tarkistamina.

Kiki on 28.2. syntynyt narttupentu. Kiki on ollut syntymästään lähtien pentueen pienin ja muutaman viikon ajan siitä oli todella kova huoli, koska isommat pennut raivasivat sen tylysti sivuun ruoka-aikana. Kiki kuitenkin sinnikkäästi hoitotädin avustuksessa raivasi tiensä takaisin nisille ja onkin kasvanut hurjasti, eikä enää erotu laumasta kokonsa suhteen. Luonteensa puolesta Kiki on pentueen rauhallisimpia. Se pitää kyllä painimisesta siskojensa kanssa, mutta aika paljon se leikkii mielellään yksin tai pienempien sisariensa Viivin ja Wendyn kanssa. Kikillä on hauska valkoinen hännänpää.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020