Kimir

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 01/2013″ sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia huhtikuussa 2014:

Kimir nauttii olostaan kotikoirana Ruska neidin kaverina. Touhua riittää kahden reilun vuoden ikäisen touhuissa. Kimir nauttii myös rauhallisuudesta jolloin hakeutuu seuraan, nojautuu vasten ja ”vaatii” rapsutusta. Tykkää myös olla sylissä. Käydään paljon koirien kanssa Helsingin koirasaaressa jossa Kimir tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, harhautuu myös haistelemaan omissa oloissaan maastoa, mutta tulee kutsuttaessa luokse. Pitää ihmisistä, eikä ole arka. Kimir on alusta alkaen tullut hyvin toimeen lasten kanssa. Kissoista Kimir pitää erityisesti. Ihana koiruus joka sulattaa jokaisen sydämen <3

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Eräänä päivänä Magda´s Angels Placen työntekijä löysi 6 pentua jotka oli jätetty kadulle ilman emoa oman onnensa nojaan. Kaikki pennut pääsivät turvaan tarhalle, pennuista 3 on uroksia ja 3 narttuja.

Muut pennut: Kingo, Kiara, Kirah, Kiti ja Kina.

Kimir on erittäin reipas ja sosiaalinen pieni pentu jonka päivät tarhalla kuluvat leikkiessä sisaruksiensa kanssa. Se on hyvin ihmisrakas joka tykkää puuhastella myös ihmisten kanssa. Pentujen kokoa aikuisena on vaikea ennustaa koska ne on löydetty ilman emoa mutta emme usko että niistä kasvaa kovin isoja aikuisena.

[divider scroll_text=””]
Lisätty 30.10.2013:

Kimiristä on kasvanut kookas ja komea uros. Kokoa kertyi sittenkin reippaasti, korkeutta n. 60 cm ja painoa 25 kg.
Kimirillä sisarustensa tapaan on iloinen ja valoisa luonne, sekä mahdollisuuksia vaikka mihin, varmasti myös erilaisiin harrastuslajeihin. Viihtyy ihmisten ja toisten koirien kanssa ja tulee varmasti seuraamaan omistajaansa mielellään ja onnellisena. Ikää tälle komealle nuorukaiselle on kertynyt n. 10 kk.

Kimir saapui hoitokotiin Suomeen 20.11.2013.

Kimir sai oman kodin marraskuun lopulla 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020