Kirsi

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kirsin kuulumisia 12.5.2014:

Kirsistä on kehkeytynyt ajan kanssa oikea sylikissa. Hän vaatii päästä syliin ja viihtyisi siinä pitkän aikaa kehräten. Kirsi tulee toimeen muiden kissojen, koirien ja ihmisten kanssa. Pieniä lapsia Kirsi hiukan arastelee.

Kuulumisia kotihoidosta 22.8.2011:

Kirsi on reipastunut ihan valtavasti! Varsinkin ruoka-aikaan tyttö pyörii jaloissa rohkeasti ja miukuu niin kovaa kuin pystyy (eli todella hentoinen ja hiljainen miiiuuu). Antaa myös silittää ja tulee itsekin hakemaan silityksiä! Kirsi tykkää nukkua sängyllä ja leikkiä ja painia meidän kahden poikakissan kanssa :) Välillä hän istuskelee mielellään vähän korkeammalla ja seurailee uteliaana mitä muut puuhailee. Kirsistä on kuitenkin kuoriutumassa myös se ”sylikissa”, vaikka virtaa onkin a nopeat/äänekkäät liikkeen saavat tytön perääntymään. Koirien kanssa Kirsi ei nyt ole ollut, mutta hellän ja uteliaan luonteensa vuoksi Kirsiä voisi ajatella myös kotiin, jossa olisi rauhallinen, kissoihin tottunut koira. Kissa-kaverit olisi kuitenkin Kirsille todella tärkeitä, sillä ne ovat Kirsille selkeästi tuki ja turva tiukan paikan tullen!

Kirsi on hieman ujo mutta hyvin kiltti kissatyttö. Toisten kissojen kanssa se tulee erittäin hyvin toimeen mutta ihmisiä aristelee. Kirsi etsii kotia, jossa sitä ”kesytetään” kärsivällisesti ja sille annetaan aikaa oppia huomaamaan, ettei ihmistä tarvitse pelätä. Kirsi antaa hieman silittää mutta kesykissaksi sitä ei vielä voi kutsua.

Olisi hyvä, jos Kirsin tulevassa kodissa olisi reipas ja ystävällinen kissakaveri odottamassa, josta Kirsi voisi ottaa mallia. Kirsi on hyvin leikkisä ja leluhiiret saavat tytön leikeissä kyytiä:) Kirsin tulevassa kodissa voi olla myös rauhallisia koiria, sillä Kirsi ei tunnu koiria pahemmin pelkäävän.

Kirsi on saanut oman kodin lokakuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020