Koala

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu”
sijainti=”Suomessa”/]Koala on pelastettu Giurgiun kunnalliselta tarhalta Magda’s Angels Placeen maaliskuussa. Pienikokoinen koira ryntäsi vauhdilla syliin astuessani sisälle yhteen monista kunnallisen tarhan häkeistä. Koala ei lähtenytkään sylistä pois vaan painautui tiukemmin kiinni aina kun olin nousemassa ylös. Tämä nallekarhumainen hellyyttävä poika kannettiinkin suoraan autoon mukaamme kohti paremman elämän alkua.

Koala on reipas poika, joka tulee hienosti Map:ssa toisten koirien kanssa juttuun. Suuremmat ja äänekkäät koirat hieman jännittävät pikkumiestä. Koalalla on tapana istua Map:ssa tarhansa portin ovella odottaen ihmisiä joita nähdessään Koala riemastuu suunnattomasti. Häntä hurjasti vispaten poika päästää pientä vaimeaa itkua ilosta päästessään ihmisen syliin. Muista koirista Koala ei tarhalla juurikaan tukea tai seuraa hakenut ja viihtyisi varmasti myös perheen ainoana lellikkinä.

Koala on kiltti, lempeän luonteen omaava koira jolnka toivomme löytävän tiensä tarhaoloista rakastavaan kotiin. Koala vaikuttaa kaikinpuolin mutkattomalta koiralta mutta uusien asioiden opetteluun on Koalankin kanssa varauduttava kun poika omaan kotiinsa
löytää. Onkohan Koala joskus ollutkin välittävän ihmisen luona sitä emme tiedä mutta jostain pojalla on vilpitön luottamus ihmisen hyvyyteen.

Korkeutta tällä pusuttelijalla on. n.35cm.

Koala saapui Suomeen kotihoitoon 28.4.2014.

Koala sai oman kodin kesäkuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020