Koda

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Tykkäätkö pitkistä lenkeistä, milloin metsässä, milloin kadulla?

Halajaako mieli ulos, vaikka vettä tulisi, noh, jos ei nyt ihan taivaan täydeltä, mutta reilusti kuitenkin? Tykkäätkö toiminnasta ja siitä, että joku olisi koko ajan vierelläsi, lähelläsi, valmiina mukaan, minne ikinä menetkin? Etsitkö karvaista ystävää, jonka kanssa voisit vaikka harrastaa jotain? Ehkäpä kouluttaa omaksi ja koiran iloksi ja saisit nähdä tekemisesi tuloksia piankin?

No, olet löytänyt sopivan kaverin. Saanko esitellä, saksanpaimenkoira Kodan.

Sanomattakin selvää, että 2-vuotias saksanpaimenkoira tarvitsee hurjasti liikuntaa ja muuta tekemistä, joten jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin myöntävästi, olet selvittänyt ensimmäisen vaiheen.

Onko sinulla kokemusta koirista? Entäpä epävarmoista koirista, jotka haukkuvat naapurin rollaattoripapan tai kävelysauvamummon pystyyn? Tai joskus muuten vain miespuolisen ihmisyksilön? Osaatko toimia, osaatko kertoa koiralle, että kaikki mahdutaan kulkemaan ja että sinä olet turvana? Et huuda ja saa koiraa tuntemaan itseään vielä epävarmemmaksi? Kehut nuorta koiraa mieluummin vaikka tyhjästä kuin jätät kehumatta, kun se rauhoittuu ja lakkaa vouhottamasta, koska välillä se tekee tuon kaiken tahallaan ilman epävarmuutta?

Asutko omakotitalossa tai niin, ettei elämän äänet häiritse naapureita? Vaikka ihan maalla, jossa koiran taipumus vahtimiseen ja kulkijoiden ilmoittamiseen on jopa toivottu ominaisuus?

Jos taas vastasit myöntävästi, olemme jo menossa kovaa vauhtia kolmanteen vaiheeseen, jossa ei enää ole olemassa kyllä –vastauspakkoa :)

Sinulla voi olla toinen koira, mieluummin narttu tai sitten uros, jonka itse tiedät ottavan tällaisen komean nuorukaisen vastaan omalle reviirilleen. Sinulla voi olla kissojakin, niihin Koda on tottunut parin viikon sisällä hoitopaikassaan, mutta vain sisätiloissa. Ymmärrät, että pihalla juokseva kissa voi saada aikaan erilaisen reaktion. Sinulla voi olla lapsia ja se on jopa hieman toivottavaa, koska Koda rakastaa lapsia, koska heidän kanssaan löytyy aina kivaa tekemistä pallon heittelystä piiloleikkeihin ja kilpajuoksuun tai pienien temppujen opettelusta helliin hetkiin vaikkapa yhdessä lattialla maaten.

Mutta kaikista vaatimuksista tärkein on se, että sinulla on rakkautta annettavaksi tälle pojalle, koska se tulee antamaan sitä sinulle enemmän kuin edes uskallat toivoa :)

Koda sai oman kodin joulukuussa 2019!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020