Komarna

Ikä/Synt: 10 vuotias
Sukupuoli: Narttu
Leikattu:
Sijainti: Kroatia
Kummit:Koiran Elämää/Marja ja Raikku

 

Komarna on asunut Zarkovicassa jo 10 vuotta. Se syntyi perheeseen, jossa oli 15 koiraa ja joiden omistaja ei steriloinut eläimiään. Kun Komarna oli vielä pentu, Sandra otti perheen kaikki koirat tarhalle. Kaikki muut sisarukset ovat joko adoptoitu tai lähteneet sateenkaarisillalle. Veli Komarnic eli vielä muutama kuukausi sitten Komarnan kanssa tarhalla, mutta hänkin on lähtenyt jo enkelien matkaan.

 

Tämä kuvankaunis sinisilmä tulee helpommin luo jos ihminen menee yksin sen aitaukseen. Jo kaksi vierasta saa hänet luikkimaan karkuun, vaikka se kovasti haluaisikin tulla tekemään tuttavuutta. Yhden ihmisen lähestyessä Komarna kerjää kuitenkin masurapsutuksia ja on kovin otettu saamastaan huomiosta.

 

Me olemme nyt sellaisessa tilanteessa että emme saa enää Zarkovicasta mitään tietoa kummikoirien voinnista, ovatko enää edes elossa, saatika kuvia. Päätimme vaihtaa kummikoiratoiminnan siis kokonaan pelkästään Montenegroon.

 

>> Takaisin kummikoiriin

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020