Kopteri

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=” 6 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Suomessa”/]Uudelleensijoitus.

Nykyisen omistajan kuvaus Kopterista:

”Kopteri on nyt noin 6-vuotias herra, kastroitu. Kopteri on ollut meillä neljä vuotta, ja meille äärimmäisen rakas perheenjäsen, josta joudumme raskain sydämin luopumaan, koska hän haukkuu yksin ollessaan. Elämäntilanteemme vaatii kerrostalossa asumista, ja tämä yhtälö on tällä hetkellä mahdoton Kopterin kannalta.

Kopteri tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Hän ei kuitenkaan ole mitenkään pikkulapsirakas koira, ja perheeseen, jossa on aivan pieniä lapsia Kopteria en suosittele. Teini-ikäiset ovat jo aivan eri juttu. Kopteri ei ole mikään sylikoira. Hän nauttii läheisyydestäkin, mutta tarvitsee myös omaa rauhaa. Hän on hyvin leimautunut tällä hetkellä minuun, emäntään, ja onkin tyypillisesti hyvin uskollinen sille omalle ihmiselleen.

Kopteri rakastaa tyttökoiria ja tulee hyvin heidän kanssaan toimeen. Kopteri on kiltti ja nöyrä koira, ja uroskoirien seurassa muuttuu jopa alistuneeksi. Jos perheessä on siis enemmän koiria, olisi toisten koirien oltava narttuja.

Kopterin uuden kodin pitäisi olla omakotitalossa, jossa on suuri piha tai sitten kokonaan maalla, jossa hän saisi juosta vapaana ulkona. Kopteri on ollut terve, mitään ongelmia ei sen suhteen ole ollut.”

Kopteri sai oman kodin heinäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020