Kuzja

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”10 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuzja etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Nykyiseltä omistajalta: Tullut perheeseemme 7kk ikäisenä Tallinnasta. Ollut Virossa vanhalla rouvalla joka ei ole jaksanut hoitaa. Ei sovellu lapsiperheeseen, pelkää ja stressaa niitä. Koira on peruskoulutettu ja harrastanut agilitya. Tokoiluun siitä ei ole, se on liian säntillistä hommaa luonteelle. Koira on kiltti ja kiintyy ihmisiin helposti mutta osaa olla myös hankala, kokemusta koirista pitäisi olla.

Parhaiten sopisi maalle aikuisten pariin, jossa saisi huomiota ja olla rauhassa. Kuzja tykkää olla vapaana ja pysyy pihassa karkaamatta. Elänyt toisen myös leikkaamattoman uroksen kanssa samassa perheessä ongelmitta, on sosiaalinen ja tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Sisällä ei hauku kuin vieraiden tullessa, mutta ulkona vapaana ollessaan taipumus haukkua. Koiralla on epilepsia, kohtauksia tulee 0-2 vuodessa ja ne ovat menneet ohi ilman lääkitystä, vain rauhoittelemalla. Erityistä syytä kohtauksiin ei ole ollut, ne ovat tulleet ja menneet omia aikojaan. Muuten ollut terve.

Säkä n.55cm ja paino 18kg ja 8-vuotias.

Kuzja sai jäädä omaan kotiinsa.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus:

Kuzja on n. 6-kuukauden ikäinen koirapoika, joka tuotiin tarhalle kodista. Se näyttää ikäistään jotenkin vanhemmalta, mutta kun sitä tarkastelee lähemmin, voi uskoa sen iän. Kuzja selvästikään ei voi ymmärtää, miksi se on tuotu tarhalle ja miksi nuo kivat ihmiset jotka sitä lenkittää, eivät otakaan sitä kotiin, vaan se viedään takaisin häkkinsä. Se yrittää pentumaisella tavallaan takertua ihmiseen, pyytää syliin ja nauttii jokaisesta hetkestä jonkun kivan ihmisen lähellä. Kuzja on selvästi kiinnostunein ihmisen kanssa ollessaan ihmisestä itsestään, muut koirat tai ympäristö ei ole läheskään niin tärkeitä. Se ei kuitenkaan osoita vihaisuutta muita koiria kohtaan ja se asusteleekin tarhalla samassa häkissä Pluto-nartun kanssa. Kuzja on kooltaan nyt n. 45cm, mutta kasvaa tietysti vielä hiukan.

Kuzja sai oman kodin vuodenvaihteessa 2004-2005.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020