Lacrima

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Lacrima Löytyi eräänä syyskuun aamuna Magda’s Angels Place tarhan ulkopuolelta. Paikalliset ovat todennäköisesti hylänneet tytön syrjässä sijaitsevan tarhan lähettyville siinä toivossa, että tytöllä olisi mahdollisuus saada turvapaikka tarhalta. Lähestyessä Lacrima ujosteli, mutta hetken emmittyään antoi nostaa itsensä syliin ja sai näin onnekkaana mahdollisuuden ja toivoa paremmasta elämästä, ikioman perheen löytämisestä, jossa tyttöä ei enää koskaan hylättäisi.

Lacrima on hieman ujo, mutta syliin päästessään ei haluaisi siitä millään pois. Oletamme tytön leimautuvan omaan ihmiseensä kovin. Lacrima on kovin kiitollinen tarhalla pienistäkin saamistaan huomionosoituksista. Tarhalla tyttö on hiljainen ja sopisi varmasti monenlaiseen kotiin, jossa rohkaistaan ja opetellaan kotikoiran elämää.

Kiltti ja kultainen Lacrima on jo kasvanut tarhalla, odottaen omaa kotiaan. Aikuisena tyttö tulee arviolta olemaan n.50 cm. korkea.

Lacrima sai oman kodin helmikuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020