Laku (ent. Amstaffi)

Ikä/Synt: 04/2002
Sukupuoli: Uros
Leikattu:
Sijainti: Suomi
Kuulumisia 23.3.2007

 

Meillä on mennyt todella hyvin Lakun kanssa, ihana koira! Pikkuisen eroahdistusta on ollut muuton jälkeen, mutta eiköhän sekin ajan kanssa lopu, kunhan kotiudutaan kunnolla. Ensi kuussa Laku täyttääkin jo 5-vuotta. Raukka on alkanut jo harmaantumaan :) Pojasta löytyy koko ajan uusia kummallisia tapoja ja mieltymyksiä. Isojen kivien pyörittely etutassuilla mahdollisimman kauas, autonrenkaan rehaaminen pitkin pihaa sekä tyttökoirat kuuluvat lempiharrastuksiin. :D Juoksujen aikana poika ei kuule eikä näe mitään. Mitään sairauksia eikä tapaturmia onneksi ole sattunut. Lakun menoa kun katsoo, täytyy ihmetellä ettei mitään kummempaa ole ollut, sen verran kova se on menemään.

 

Hyvää kevättä toivottelevat Heli ja Laku

 

19.2.2005:

 

Pienestä hulivipojasta, jonka nimeksi tuli Laku, on kasvanut näin komea mies.

 

 


 

Tarhakuvaus 2002

 

Amstaffi on 5 kk:n ikäinen energinen poika. Se tulee toisten koirien kanssa toimeen, mutta ainakin pentuja se tahtoo pomottaa ja on mustasukkainen toisten saamasta huomiosta. Amstaffin rotukuvaus sopii poikaan todella hyvin. Amstaffipoika on tosi kiltti, rakastaa ihmisiä yli kaiken, se leikkisi tuntitolkulla, tykkää puruluista ja leluista, jotka suussa esittää ihmisille. Amstaffipoika kiipeää syliin ja pusuttelee mielellään. Sillä on kuitenkin pienestä koosta huolimatta paljon voimaa ja aika rajut leikit. Poika muistaa pitkänkin ajan päästä sille mukavat ihmiset.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020