Lala

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Lala asusteli eräällä pellolla lähellä ihmisasustusta oman laumansa kanssa jotka olivat keskenään lisääntyneet 12 koiran laumaksi. Magdan oli tarkoitus ottaa kiinni ja steriloida tästä laumasta 4 tyttöä joilla kaikilla oli juoksut ja palauttaa nämä kaikki sitten takaisin omaan laumaansa pellolle. Toisin kuitenkin kävi koska nämä suloiset tytöt jättivät tassunjälkensä Magdan sydämeen eikä hän raaskinut niitä enää palauttaa laumaan joten täpötäydellä tarhalla alkoi järjestelyt tilojen suhteen jotta saataisiin tytöille sieltä tilaa.

Kun Magda meni pellolta tyttöjä hakemaan niin nähtyään Magdan Lala juoksi suoraan tämän syliin kuin kertoen että haluaa ehdottomasti mukaan tällä kertaa. Lala tulee loistavasti toimeen toisten koirien kanssa, tarhalla sen häkkikavereina asustelee 4 muuta narttukoiraa. Ihmisiä nähdessään oli ne sitten tuttuja tai vieraita niin Lala on aina valmis syliin, rapsutushetkiin ja muutenkin hellittäväksi. Lala vaikuttaa kaikinpuolin erittäin tasapainoiselta ja sopeutuvaiselta tytöltä joka varmasti sopisi myös kerrostaloon koska ei hauku tarhalla.  Painoa Lalalla on n.6kg ja korkeutta n.30cm.

Lala  sai oman kodin toukokuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020