Lancelot

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Voiko eläintenkin välille syntyä rakkaustarinoita? ehkäpä voi :)

Kaksi pientä koiraa kuljetettiin kaupungin ulkopuolelle ja hylättiin selviytymään miten parhaiten taitavat. Alueella, jonne ne jätettiin eli jo entuudestaan lauma suuria koiria, jotka puolustivat omaa reviiriään ja hyökkäsivät pienempiensä kimppuun koittaen hätistää niitä pois.

Magda oli juuri päässyt päivän töistään kotiin, kun puhelin soi taas avunpyynnön merkiksi. Lähistöllä elävä ihminen oli nähnyt miten pienet koirat oli heitetty ulos autosta ja miten suuremmat koirat olivat nyt niiden kimpussa. Magda unohti oman väsymyksensä ja lähti ajamaan nopeasti pelastustehtävään.

Ensimmäisenä hän löysi hyvin pienen, takkuisen tytön, jonka nosti autoon turvaan lähteäkseen etsimään myös toista koiraa. Se toinen koira, pikkupoika löysi kuitenkin itse tiensä autolle. Poika oli aivan hädissään, vinkui ja kiersi ympäriinsä etsien kadonnutta ”tyttöään”. Kun pikkuherrakin pääsi autoon se ryntäsi tytön luo, tutki ja nuuskutteli sen ympäriinsä eikä laskenut enää hetkeksikään silmistään. Lancelot oli löytänyt takaisin oman Guineverensa luo.

Molemmat koirat ovat hyvin ystävällisiä ja ihmisrakkaita, yhdellä sanalla kuvaillen suloisia. Guinevere painaa vain viitisen kiloa ja sillä on ikää noin 3-vuotta. Lancelot on hieman isompi painaen tällä hetkellä 8 kiloa ja se on iältään noin kaksi vuotias.

Yritämme ensisijaisesti löytää tarinamme rakkausparille yhteistä kotia, koska myös tarhalla ne hakeutuvat koko ajan toistensa seuraan, puuhailevat yhdessä ja käpertyvät toistensa lähelle iltaisin nukkumaan. Ehkäpä näiden rakastavaisten tarina saa onnellisemman lopun kuin historian Guineveren ja Lancelotin.

Lancelot sai oman kodin Saksasta toukokuussa 2015! Hyvää loppuelämää pikkuinen.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020