Lea

Ikä/Synt: 12/2015
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Montenegro
Lean ikiomia kummeja ovat Katja Pöyhönen ja Salkku.

 

Kummikoira-projektiin lisättiin uutena 9-vuotias posavinanajokoira Lea. Lea ilmestyi tammikuussa 2022 kadulle tiineenä. Sterkkakoordinaattorimme Milica nappasi tytön pian kiinni ja vei yhteistyöeläinlääkärimme luo. Lääkäri päätti, että sterilointi on mahdollista vielä tehdä ja näin Lea välttyi synnyttämästä lisää kodittomia.

 

Eläinlääkärissä paljastui, että Lealla on kaksi mikrosirua eli sillä on ollut kaksi omistajaa. Sirut oli rekisteröity ja Milica sai kiinni molemmat omistajat, mutta kumpikin heistä sanoi, että Lea on pelkkää roskaa, jota he eivät halua takaisin.

 

Lea sai korvamerkin numerolla 076. Yhdistys maksoi steriloinnin ja siitä toipumisen jälkeen koiratyttö palautettiin samalle alueelle, josta se oli löydetty. Vaikka Lea oli hyvin kiltti ja hiljainen koira, alueen ihmiset halusivat päästä siitä eroon ja joku kuljettikin Lean Susanjista Sutomoreen, lähelle Milican kotia.

 

Milica palautti Lean takaisin sen elinalueelle, mutta tällä kertaa alueen asukkaat ottivat yhteyttä kunnalliseen tarhaan, jotta koira tultaisiin hakemaan pois. Milica ei halunnut tytön joutuvan tarhalle vaan haki sen ennen kuin rankkurit ehtivät. Lea onkin nyt aidatulla alueella, jonne Milicalla on sijoitettuna muitakin kodittomia koiria.

 

On valitettavasti hyvin todennäköistä ettei Lea tule koskaan löytämään kotia, koska se on jo suhteellisen iäkäs ja metsästyskoira.

 

Kummimaksulla turvataan kummikoiran ruoka ja tarvittaessa rokotukset sekä ulko -ja sisäloishäädöt. Näiden kattamiseksi Lealle olisi mahdollista ottaa vielä toinenkin kummi. Jos olet halukas toimimaan Lean tai jonkun toisen koiran kummina niin ota yhteyttä yksityisviestillä tai katarina@pelastetaankoirat.com

<< Takaisin kummikoiriin.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020