Leana

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 5-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Saksassa”/]Ensimmäinen ”kohtaamisemme” Leanan kanssa oli, kun näimme tämän vastasynnyttäneen emokoiran kuvassa, jossa se yritti suojella pientä pentuaan Palladyn-kunnallisella tarhalla. Paikassa, josta tälläiset kiltit pikkuäidit ja niiden viattomat pennut eivät useinkaan selviydy elossa.

Toinen kohtaamisemme tapahtui livenä MAP-koiratarhalla, jossa tämä urhea äitikoira leikki iloisena pentunsa kanssa. Ne olivat ihmeen kaupalla pelastuneet :)

Leanan kuvaus voisi olla; ”rakastettava, rakastettava, rakastettava”. Sellainen Leana nimittäin on. Tämän koirarouvan ei ole kuultu haukkuvan tarhalla ollenkaan. Herkullisesti kuonoon tuoksuvaa makkaraakin se jaksaa odottaa nätisti hiljaa istuen ja tiiviisti ihmistä seuraten. Vaikkei makkara ole taatusti jokapäiväinen herkku koiratarhalla Leana malttaa ottaa kädestä hyvin nätisti.

Leana tekee itseasiassa kaiken muunkin nätisti. Se on rauhallinen ja maltillinen, hieman liian vaatimatonkin ehkä. Sylissä oleminen ja silitykset ovat Leanan lempijuttuja, mutta se jaksaa odottaa vuoroaan. Toivomme ettei Leanan tarvitsisi kuitenkaan odottaa enää kauaa vuoroaan päästäkseen kotiin.

Leana sopisi mitä luultavimmin myös kerrostaloonkin ja kodissa voisi olla myös lapsia, mutta ei pieniä, koska Leana tuntuu rakastavan rauhallisuutta ja hiljaisia, kiireettömiä hetkiä.

Leana näyttää kuvissa huomattavasti suuremmalta kuin on. Todellisuudessa se painaa vain noin kymmenisen kiloa ja on säkäkorkeudeltaan vain noin 40 senttinen.

Leana sai kodin Saksasta marraskuussa 2016. Onnea uuteen kotiin :-)

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020