Leanne

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Leanne löytyi eräänä päivänä MAP:n pihamaalta yhden kopin peränurkasta tärisevänä, pieneksi painuneena keränä. Meille on täysi mysteeri mistä koiratyttö on tarhalle ja koirankoppiin ilmestynyt, eikä kukaan muista nähneensä sitä milloinkaan aiemmin.

Leanne pääsi rauhalliseen häkkiin, lempeiden koirakaverien luo, mutta se on silti kovin peloissaan. Emme tiedä mitä se on aiemmin joutunut kokemaan ja millaiset henkiset traumat sillä on, varmaa on kuitenkin ettei se pysty voittamaan ahdistustaan tarhaoloissa. Se vain istuu hiljaa nurkassa, nojaten seinään ja katsoen suru silmissään jonnekkin kaukaisuuteen.

Tytön voi nostaa syliin eikä se hangoittele vastaan. Sillä ei ole aikomustakaan puolustautua hampain, se vain alistuu koko pieni ruumis väristen kaikkeen mitä sille tekee. Kun Leannen vie koirien ulkoiluaitaukseen, sielläkin se vain seisoo paikalleen jähmettyneenä, niin kauan kuin ihminen kantaa sen takaisin omaan häkkiinsä.

Leanne on hyvin kultainen, hiljainen ja alistuva tyttö, jolle etsimme pian turvasatamaa, jossa osattaisiin rakkaudella ja kärsivällisellä lempeydellä alkaa purkamaan sen menneisyyden haamuja.

Tyttö on säkäkorkeudeltaan noin nelisenkymmentä senttiä. Tarkkaa kokoa on vaikea arvioida, koska se on koko ajan niin jännittynyt ja painautunut vasten seinää, selustansa turvaten. Iältään Leanne on noin 2-vuotias – nuori koira, jolla on vielä koko elämä edessään, kunhan vain löytyy ihminen, joka jaksaa ja haluaa kulkea yhdessä sen kanssa alkutaipaleen ehkä kivisenkin polun, joka mysteeritytöllämme on edessään.

Leanne sai oman kodin marraskuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020