Leila

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 3kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Romaniassa Targovisten kaupungissa on Vulcanan pieni koirasuoja, jossa on Olarun perheen hoidossa tienvarsilta, pelloilta sekä julkisilta tappotarhoilta heidän pelastamiaan hylättyjä tai kodittomiksi syntyneitä koiria.

Pienen Leila-pentusen ovat targovistelaiset lapset löytäneet paikallisen koulun roskikseen hylättyinä koirasiskojensa kanssa. Lapset tiesivät Vulcanan olevan koirille turvapaikka ja toivat hylätyt pennut eläinsuojelijaperhe Olarun hoiviin. Leila ja sisarusparven pennut olivat aivan pieniä kun ne saatiin turvaan ja ovat arvioidusti syntyneet helmikuussa 2014.

Leila on suloinen ja kiltti pentu ja hiukan herkkäluonteinen uusien ihmisten kanssa. Koiraseuraa tämä pehmeäturkkinen nuorikkokaunotar rakastaa ja niinpä se tepsuttelee, ravaa ja painii innokkaasti isompien koirien seassa arastelematta.

Ihmisiin Leila ottaa pentumaista kontaktia: kulkee tuttujen ihmisten perässä ja kerjää huomiota sekä silityksiä. Syliin nostettaessa pieni Leila on hiukan hämmentynyt aluksi, mutta rentoutuu huomatessaan että pehmeässä sylissä onkin varsin mukava lekotella. Leilaa on helppo käsitellä.

Vulcanan muista koirista Leilan suosikkiystävä on ikivanha järkälemäinen Bobita-pappakoira jonka viereen Leila käpertyy mielellään nukkumaan iltaisin. Leila tulee hyvin toimeen kaikkien muidenkin koirasuojan koirien kanssa, Leilan pentumainen leikkityyli ei ole dominoiva eikä ärsytä muita koiria. Tulevassa kodissa olisikin hienoa olla koiraseuraa Leilalle. Leila sopisi varmaan myös lapsiperheen koiraksi koska on saanut kasvaa rauhassa ilman traumaattisia kokemuksia katuelämästä ja pahoinpitelyistä.

Leila sai oman kodin kesäkuussa 2014.

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=i9M0CqbEHec[/youtube]

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=ZZUeN7gkqS0[/youtube]

[youtube height=”300″ width=”420″]http://www.youtube.com/watch?v=aPzdhF2RhMU[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020