Leilix

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”synt. 2007″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Leilix etsii itselleen uutta kotia.

Omistajan kertomaa: ”Leili on erittäin ihana aikuisten seurakoira. Sopii myös isojen lasten perheeseen. Pienten lastemme takia Leili muuttikin syyskuussa 2011 äidilleni P-Savoon ”hoitoon” sillä se stressaa pienten lasten epämääräisiä liikkeitä, mutta nyt äitini on niin kipeä, ettei pysty Leiliä enää hoitamaan. (Välihuom. Äitini on lellinyt Leiliä kuin vauvaa: Leilillä oli oma nojatuoli paikkanaan, ja oma Marie-keksipaketti kaapissa, kun piti koirankin päiväkahvin aikaan saada hyvää…..gröhöm…)

On täysin sisäsiisti, tulee loistavasti kissojen kanssa toimeen. Tulee toimeen myös kaikkien muiden koirien kanssa koirapuistossa ja lenkillä – ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Hihnassa vetää jonkin verran, ei ole häirinnyt meitä.
Tykkää palloleikeistä. Antaa myös leikata kynnetkin huoletta.

Säkä on varmaan 55-60cm, ja ylipainoa on jonkin verran… (Em. keksipakettien vuoksi…) Painoksi veikkaan yli 40kg, ehkä jopa 45kg.”

Leilix sai jäädä kodin läheisen huollettavaksi syyskuussa 2013.

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Leilix-neiti toimitettiin Rakveren tarhalle kun hänen omistajansa sairastui niin vakavasti, ettei pystynyt tyttöä enään hoitamaan. Leilix asusteli entisen omistajansa kanssa yksiössä, joten kerrostalo asuminen on tälle tytölle tuttua puuhaa.

Leilixin hihnakäytös ei ollut varsinaista 10+ luokkaa, mutta varsin hallittavissa kuitenkin. Annoin tytön tarhan miespuoliselle työntekijälle, Hannekselle, että saisin Leilixistä muutaman kuvan. Varsin jämäkällä äänellä Hannes komensi Leilixiä istumaan ja tyttö totteli kuuliaisena, luoden Hannekseen ihailevia katseita.

Perusluonteeltaan Leilix on ystävällinen ja ihmisrakas koira. Erittäin märkiä suukkoja tyttö osasi myös jakaa hännänheiluttelun ohella. Ohitimme aitauksessa olevan toisen narttukoiran, jolle Leilix ei haukkunut ja olisi mielenkiinnolla halunnut mennä tutustumaan. Pysyttelimme kuitenkin sopivan välimatkan päässä ja tarkkailimme tilannetta rauhassa.

Leilix on n.4 vuotias kaunokainen, joka siis etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Leilixin tulevalla kodilla pitää olla koirakokemusta entuudestaan, sitä ei tulla luovuttamaan ensimmäiseksi koiraksi.
Tämän massiivisen ja tomeran tytön säkäkorkeus on n.60 cm.

16.5.2011 Iloinen Leilix tyttö jakoi ja sai huomiota runsaasti viime vierailulla. Tyttö selkeästi nauttii ihmisseurasta ja lapsetkaan ei pelottanut Leilixiä laisinkaan. Leilixillä on saanut kyllä aikaisemmassa kodissa jonkinlaista peruskoulutusta, eli tyttö osaa käskystä mm. istua, mennä maahan ym. Vaikka Leilix onkin hieman kohelteleva käytökseltään, se on sitä hyväntahtoisesti ja tytössä on kyllä oikeissa käsissä ainesta mihin vaan. Erittän kehityskelpoinen ja kultainen tytteli :-)

Leilix sai kodin toukokuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020