Leni

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 3kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Romaniassa Targovisten kaupungissa on Vulcanan pieni koirasuoja, jossa on Olarun perheen hoidossa tienvarsilta, pelloilta sekä julkisilta tappotarhoilta heidän pelastamiaan hylättyjä tai kodittomiksi syntyneitä koiria.

Pienen Leni-pennun ovat targovistelaiset lapset löytäneet paikallisen koulun roskikseen hylättyinä koirasiskojensa kanssa. Lapset tiesivät Vulcanan olevan koirille turvapaikka ja toivat hylätyt pennut sinne.

Leni ja sisarusparven pennut olivat aivan pieniä, kun ne saatiin turvaan ja ovat arvioidusti syntyneet helmikuussa 2014. Leni-neitonen on hiukan herkkä ensin uusien ihmisten kanssa, mutta antaa kiltisti nostaa syliin ja katselee sieltä hämmentynein silmin nauttien rapsutuksista. Vulcanan koirasuojan laumassa pihalla leikkiessään Leni on aktiivinen ja utelias, dominoi mielellään leikeissä muita pentuja ja isompiakin koiria.

Lenin turkki on karhean kiharahko, nyt noin 3 kuukauden iässä säkäkorkeus on 36 cm.

Leni sai oman kodin heinäkuussa 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=mMBnzGauxxg

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020