Leo (ent. Leonid)

Leonid on tosi kiltti uros, ikää n. 7-8 vuotta. Leonid kerjää läheisyyttä ja nameja kaikilta ihmisiltä. Se on rauhallinen vanhempi herra, mutta puhtiakin vielä löytyy vaikka kuinka. Rakastaa rapsuttelua eikä olisi halunnut ihmisten lähtevän millään pois luotaan. Hihnassa käveli tosi kiltisti, ei vetänyt yhtään ja kuunteli taluttajaansa, rauhallinen nuuskija. Ei piitannut muiden koirien murinoista, kovasti haki tuttavuutta nuorempaan narttuun häntä heiluen. Nuoremman uroksenkin kanssa olisi halunnut leikkiä. Rakasti rapsuttelua, oli tosi vaikeaa jättää taakseen tämä rauhallinen setä. Säkä n. 55 cm.

Kuulumisia kodista kesällä 2007:

Leo hommattiin teidän kautta yli 3 v. sitten meidän toisen koiran kaveriksi. Nyt vaan kävi niin surullisesti että Reetu (Belgianpaimenkoiria, 12 v) nukkui pois 9.6.07 pitkän sairauden jälkeen. Tuntuu että jotain elämästä puuttuu ja siksi haluaisimme Leolle kaverin. Leo ja Reetu tulivt heti toimeen keskenään eli vältyttiin tappeluilta, vaikka olivat uroksia molemmat. Leo oli aluksi kulkukoiran oloinen, ei välittänyt meistä ja luiden lähelle ei saanut mennä, kauhia murina tuli vastaan. Ulkoileminen oli vaikeaa. Leo veti kuin viimeistä päivää ja kaikki uroskoirat se meinasi syödä ja eikä mopotkaan olleet kivoja. Soittelin silloin teille ja kysyin mitä voisin tehdä ja minut neuvottiin käytötapakouluttajalle. Leo ei enää vedä, mutta uroskoirat ei vieläkään ole kiva juttu. Tänä kesänä tehtiin uima-allas ja silloin Leo hoksasi että sitä täytyy vahtia silmä kovana ettei vaan kukaan mene uimaan. Nykyään Leo on vapaana pihassa, tielle on onneksi 200 m matkaa. Leo muuttui tosi nopeasti luonteeltaan. Me ollaan paijattu se melkein hengiltä ja nykyään se nukkuu meidän keskellä. Kaikki on mennyt loistavasti, kiitos ihanasta Leo koirasta. Huisin hauskaa kesää kaikille.

T. Maarit, Timo ja Jemina

Kuulumisia kodista tammikuussa 2013:

Leo (Leonid) haettiin virosta v. 2003 helmikuussa ja jouduimme tänään lopettamaan Leon lääkärin määräyksestä kun kaikki lihakset olivat surkastuneet, jalat eivät pitäneet ja söi pitkään vahvoja lääkkeitä ja annettiin neljä pistosta lihaksia vahvistavaa (saattohoitoa). Leon luonne oli aivan mahtava. Jäämme kaipaamaan kovasti. Lohtuna toimii yksi virosta tuotu Lissu ja espanjasta Chiqi (pieni koira kuvassa).

T: Timo Ja Maarit

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020