Leroy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Leroy on komea nuori poika, jonka kohdalla aika on vierähtänyt kuin varkain – se on tarhalla niin monien muiden joukossa kasvanut pentu, jonka pentuaika onkin jo ohi.

Leroy on joutunut kasvamaan ilman oman kodin tuomaa onnea, mutta se on kuitenkin saanut kasvaa turvassa ja hyvien ihmisten parissa tarhalla MAP:ssa. Se on luottavainen eikä arastele ihmisiä ja tulee hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa. Luonteeltaan Leroy on aktiivinen ja kiltti riekkuja – niin kuin yksivuotiaan nuoren pojan sopiikin olla.

Leroyn säkäkorkeus on n. 55 cm ja olemus komean nallekarhumainen. Pojalle etsitään aktiivista, mielellään harrastavaa kotia, jossa Leroyn nuori energia ja leikkisyys saa tilaa ja mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja kukoistaa positiiviseen suuntaan yhdessä tekemisen ja olemisen kautta. Sohvaperunaksi tästä pojasta tuskin on.

Leroy on hieno poika, jossa on kaikki ainekset kasvaa uskolliseksi, koiran elämän mittaiseksi kumppaniksi ihmiselle ja perheelle, joka ottaa sen omakseen ja on valmis rakkaudella opettamaan sille kunnon koirakansalaisen tavat – ne ihmeelliset jutut, joista yksikään koira ei ilman ihmistä voi mitään tietää.

Leroy sai oman kodin heinäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020