Liina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”Synt. 2007″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/] Kuulumisia kodista 26.7.2018:

Liina tuli mulle noin puolivuotiaana Virosta teidän kautta ja hän juuri täytti 11-vuotta tässä kuussa. Alkuun Liina oli hyvin arka ja alistuva luppakorva, opeteltiin hihnassa kävelyä ja kaikkia arkiasioita kuten portaissa kävelyä ja sisäsiisteyttä. Hienosti kyllä oppi houkuttelun avulla pienillä herkuilla. :D

Liina on rohkaistunut huikeasti alkuajoista eikä ole lainkaan niin alistuva ja arka enää kuin alkuun. Hän ei siedä kaikkia koiria, mutta taas tiettyjen koirakavereiden kanssa voisi painia edelleen vaikka kuinka kauan vaikka ikää alkaa jo olemaan, vielä vanhasta neidistä löytyy myös riekkumista sisältä. Liina tykkää pelata pallopelejä, oli se sitten jalkapalloa tai lumipallojen perässä juoksemista.

Liina on ollut tähän asti hyvin terve, yksi pissatauti on ollut ja hetken linkkasi jalkaansa viime vuonna, mutta hoidolla ja levolla selvisi siitäkin hyvin. Liina ei nirsoile ruuan suhteen, mutta maksalaatikko on ihan suurinta herkkua.

Liina on hyvin ihmisrakas ja hakee rapsutuksia ihan tuiki tuntemattomiltakin jos saa siihen mahdollisuuden. Eroahdistusta ei ole koskaan ilmennyt ja haukkuukin vain jos joku ovelle koputtaa. Mun mielestä Liina on maailman paras ja kaunein koira. :)

Liitän tähän pari valokuvaa myös. Tässä ensimmäisessä ollaan Kirkkonummen Meikolla muutama vuosi sitten. 

Tämä seuraava valokuva on tuoreempi. Liina viihtyy hyvin sylissä rapsuteltavana ja onkin mainiota päikkäriseuraa. :) Ilme kertoo, että on parempi jatkaa rapsutuksia. :D

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus 12/2017

Pepi ja Liina ovat 5 kuukauden ikäiset sisarukset. Ne saapuivat pieninä kääröinä Rakveren Kassiabin turviin, yhdessä toisten sisarustensa kanssa. Muut saivat kodit jo aikoja sitten Eestistä, mutta Pepi ja Liina eivät kelvanneet kenellekkään.

Liina tyttönen on luonteeltaan vähän alistuva, mutta kuitenkin hyvin seurallinen ja ystävällinen. Se tarkkailee ihmisten touhuja mielellään ja osallistuu niihin, saatuaan hetken rauhassa tutustua. Kamerakin ujostuttaa Liinaa, mutta sieltä ujostelevan kuoren alta pilkistelee koko ajan reipas ja iloinen nuori neiti, joka vaatii vain vähän kehuja ja yhteistä aikaa tullakseen kokonaan näkyviin.

Liinasta kasvaa luultavasti keskikokoinen.

Liina sai kodin tammikuussa 2008.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020