Liina

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Liina hylättiin Romaniassa pellolle yhdessä pienten pentujensa kanssa. Se ei suostunut jättämään vauvojaan yksin vaan yritti antaa niille maitoa nälkiintyen itse koko ajan pahemmin. Liina joutui katsomaan miten sen kaikista yrityksistä huolimatta pienokaiset menehtyivät yksi kerrallaan.

Kun Magda löysi Liinan enää yksi sen vauvoista oli elossa. Madot ja kirput olivat kuitenkin ehtineet tehdä työnsä ja pentu sai kokea vain pienen pieni hetken, että ihmisen kosketus voi olla myös hellä ja hyvä, ennen kuin sekin lähti enkeliksi…

Liina oli hyvin masentunut ja surullinen. Se oli myös pelkkää luuta ja nahkaa ja pelkäsimme jaksaisiko se sinnitellä. Rakkaudella ja huolenpidolla on kuitenkin niin ihmeellinen voima, että tämä nuori pentunsa menettänyt äiti alkoi toipua ja nyt parisen viikkoa pelastumisestaan, sen silmiin on syttynyt ilon pilkahdus.

Liina on hyvin lempeä ja ystävällinen neiti. Se ei aristele edes uusia ihmisiä yhtään ja on kaikkien kaveri. Liina tulee todella hyvin toimeen kaikkien häkkikavereidensa kanssa ja saanut jopa yhden uuden ujo koiraystävänsä rohkaistumaan ja tulemaan ulos kuorestaan. Aina kun ihmiset ovat poissa nämä kaksi leikkivät keskenään.

Liina on äärimmäisen positiivinen huolimatta siitä, mitä sen menneisyydessä on tapahtunut. Tämä tyttö todella nauttii jokaisesta päivästä.

Liina on iältään noin 2-vuotta. Se on keskikokoinen, nyt kun painokin on alkanut nousemaan.

Liina sai oman kodin syyskuun lopussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020