Liliana

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia elokuussa 2014

Pieni adoptiokoiramme, Liliana, on ollut perheessämme jo tovin. Kutsumme koiraa yleensä Liliksi, mutta se tuntee kyllä myös nimensä Liliana. Lili on sopeutunut uuteen laumaansa hyvin ja Onni-koirasta, 6-vuotiaasta Norfolkin terrieristämme, on tullut sille oiva leikkikaveri. Sopeutuivat toisiinsa helposti ja vauhtia kyllä riittää! Remmissä kulkeminen oli Lilistä aluksi outoa, mutta siihen se tottui nopeasti. Sisäsiisteydenkin Lili näyttää oppivan ja oivaltavan yllättävän pian. Koira on iloinen, nopeaoppinen ja nauttii sylissä olemisesta yli kaiken. Painoa sillä on 5,4 kg ja tuntuu 10-kiloisen Onnin rinnalla miltei höyheneltä. Lili ei ole kuitenkaan laiha vaan kaikin puolin hyväkuntoinen. Koiran kiintymys hoitajiinsa on syntynyt nopeasti ja koira tuottaa tosi paljon iloa – on hurmaava pieni veijari laumassamme ja kaikkien lemmikki.

Helteiset terveiset Tampereelta

Liliana ja Kaarina

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Lilianan pieni perhe, äiti itse ja tyttö Danita sekä poika Danil, pelastettiin kunnalliselta koiratarhalta. Ne olivat tullessaan hyvin peloissaan, emmekä tiedä, kuinka paljon ne olivat joutuneet kokemaan julmaa kohtelua ja välinpitämättömyyttä. Sen tiedämme, että koko perhe aristelee miehiä ja koittaa pysyä mahdollisimman huomaamattomana poissa ihmisten tieltä.

Kuitenkin, niin äiti kuin lapset, nauttivat olostaan päästyään syliin ja huomatessaan, että ihmisellä onkin lempeät kädet ja hiljainen, rauhallinen ääni. Tuntuu, että Liliana, pikkuäiti, vain haluaisi painautua ihmisen lämpöön. Sulkea silmänsä ja unohtaa kaiken muun. Toivon sydämestäni, että tuosta lämmöstä tulee sen elämän jokapäiväinen ja jokahetkinen asia. Että se saa unohtaa metelin, kylmyyden, lian ja nälän. Ja katsella omaa ihmistään vailla hämmennystä ja epäuskoa, ja vailla pienintäkään pelkoa. Liliana on nuori ja suloinen ja sillä on täydet mahdollisuudet jättää surulliset kokemukset kauas menneisyyteen.

Liliana on n. 25cm korkea ja painoa n. 8kg.

Liliana saapui Suomeen kotihoitoon 28.6.2014.

Liliana sai oman kodin heinäkuussa 2014.

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020