Lilja

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”7 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Lilja ilmestyi, yhdessä pienemmän koiratytön kanssa, viime vuoden marraskuussa Giurgiun vankilaa ympäröivälle joutomaalle. Ystävykset löysivät risukon, jonne olivat käpertyneet nukkumaan yönä, jolloin Magda ja Florin palasivat MAP:sta kotiin. Auton ajovaloihin osuneet pimeydestä kiiluvat silmät pelastivat nämä kaksi koiratyttöä, jotka saatiin kuljetettua turvaan.

Liljan ystävä, pienikokoinen vaalea ja söpö koira sai nopeasti kodin Saksasta, mutta isompi, monen mielestä tavanomaisen näköinen Lilja odottaa edelleen tarhalla.

Lilja on hiljainen koira, joka ei tee itsestään numeroa. Se on rauhallinen, kultainen ja vähään tyytyväinen. Vuodet kadulla ovat näyttäneet sille elämän pahimmat puolet eikä se osaa ehkä edes unelmoida, että vielä jonakin päivänä sillä voisi olla ihan oma ihminen ja koti. Lilja on aina valmis jakamaan niin oman ruokakuppinsa kuin petinsäkkin toisten eläinten kanssa. Se arvostaa ihmiseltä saamaansa huomiota, mutta ei koskaan aja pois kohtalotovereitaan, jotka myös tulevat pyytämään osaansa silityksistä.

Lilja on iältään noin seitsemän vuotta. Se on säkäkorkeudeltaan 45 senttiä ja painaa viitisentoista kiloa. Lilja on steriloitu.

Lilja sai oman kodin kesäkuussa 2015.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020