Lily

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Pikku Lily on pelastettu kunnalliselta koiratarhalta.

Lily on heti alusta alkaen ollut kovin luottavainen jokaiseen uuteen ihmiseen, ja tyttö kaipaa suunnattomasti ihmisen huomiota ja rapsutuksia. Tarhalla saikin todella olla tarkkana, sillä tyttö yritti livahtaa portin ovesta jokaisella kerralla mukaan ihmisen perään.

Lily jakaa tarhan toisten pienikokoisten koirien kanssa, ja tulee kaikkien kanssa hienosti toimeen. Suurempia tai dominoivan luonteen omaavia koiria herkkä Lily väistelee. Tulevassa kodissa voisikin hyvin olla koirakaveri, kunhan se on oikeanlainen kumppani kultaiselle Lilylle.

Lily on tarhalla hiljainen ja rauhallinen koira, jonka sydän on täyttä kultaa. Mieluisin paikka tytölle on selvästi ihmisen syli, johon se kipuaa aina kun on mahdollista. Lily tuntuu kovin tasapainoiselta pikku tytöltä, joka sopisi varmasti monenlaiseen kotiin, jossa tyttölle annetaan niin kovasti kaipaamaasa rakkautta ja hellyyttä.

Korkeutta suloisella pikku Lilyllä on n.35 cm.

Lily saapui kotihoitoon Suomeen 9.10.2014.

Lily sai oman kodin lokakuun lopulla 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020