Livia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Töpöhäntäinen Livia-tyttö hylättiin syyskuussa 2013 erään yksityisen tarhan ulkopuolelle. Tarhan pitäjä löysi sen aamulla hihnastaan aitaan kiinnitettynä ja otti tytön tarhaan turvaan. Leikkisä ja touhukas Livia oli ihastuksissaan lukuisista uusista kavereista, mutta valitettavasti nämä eivät jostain syystä Liviaa joukkoon hyväksyneet. Livian leikin yritykset keskeytettiin tylysti kerta toisensa jälkeen ja iloinen tyttö joutui alistumaan tarhakumppaneilleen.

Kun tarhan pitäjä sairastui vakavasti ja koirat olivat vaarassa joutua kadulle, pääsi Livia turvaan Vulcanan pieneen koiratarhaan maaliskuun lopussa 2014. Energisen ja leikkisän koiraneidon sijaan Vulcanaan saapui surusilmäinen ja hiljainen koira. Raskas aika edellisen tarhan muiden koirien syrjimänä oli vienyt elämäniloa tältä aiemmin niin iloiselta koiratytöltä. Adinan hellässä huomassa se on alkanut saada elämäniloaan takaisin, hakee nöyränä ihmisiltä hellyyttä.

Livia tulee Vulcanan pihapiirin kaikkien koirien kanssa toimeen kun tilanne on rauhallinen, on lähinnä alistuvainen muille. Kuitenkin jos tulee liikaa toimintaa ja mielenkiihtymystä niin Livian traumaattinen tausta tulee esille ja saattaa kiihtyä juoksemaan pakoon muita tai ärähtää muille koirille etukäteen puolustaakseen itseään.
Suosittelemme siis Liviaa tämän vuoksi ainoaksi koiraksi ja rauhalliseen kotiin. Rakastavassa ja rohkaisevassa kotiympäristössä Liviasta saa varmaan todella uskollisen koiraystävän!

Iältään Livia on noin 2-vuotias, kooltaan on keskikokoisen ja isomman koiran välimaastoa, noin 20 kg.

Livia sai oman kodin kesäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020