LJ

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]LJ on kuin kopio aikaisemmin kodin löytäneestä vanhemmasta koirasta Jeilista. Myös LJ löydettiin hylättynä vankilan alueelta kuten Jeil ja otettiin turvaan Magda´S Angels Placeen.

LJ on erittäin leikkisä energinen ja hyvin pentumainen tyttö jolle selvästikkään ei ole tapahtunut mitään pahaa ihmisten toimesta. Se hyppii ja pomppii ihmisten ”kimpussa”, pureskelee pentumaisesti käsistä ja tykkää riehua kovasti toisten koirien kanssa. Se nauttii täysin rinnoin elämästään ja leikkimisestä, myös ihmisten rapsutukset ovat tärkeitä, jopa niin tärkeitä ettei herkkuja voinut syödä samaan aikaan. LJ on todella suloinen tyttö jolla jo koko ajan vinhasti innosta pyörivä töpöhäntä.

Kooltaan LJ on n.40-45cm ja painoa sillä on arviolta n.10kg. LJ tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sopisi ehkä hyvin myös lapsiperheeseen.

LJ sai oman kodin tammikuussa 2013.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020