Loora

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/] 10/2012 Loora on saanut jäädä omaan kotiinsa.

22.7.2012 Loora etsii uutta kotia.

Lupaavasta alusta huolimatta tyttösten kemiat eivät käyneetkään yksiin ja Loora etsii uutta kotia ainokaisena, tai mahdollisesti toisenkin kissan kaverina, jonka kanssa saa purkaa energiaansa, mutta joka ei ahdistu sen innokkaasta hätyyttelystä, poikakaveri olisi tyttöä varmempi valinta siinä tapauksessa. Ilman toisen kissan seuraa Loora on selvästi ihmisrakkaampi ja tulee syliin asti puskemaan ja kehräämään. Loora on pentumaisen reipas ja vauhdikas leikeissään ja tavarat voivat matkalla lennellä mukana. Ruoasta Loora tykkää tosi paljon ja hyppää mielellään lipittämään maitolaseista ihmisten kanssa seurustelemaan ruokapöytäänkin, ja kähveltää croissantit omiin suihinsa, kieltojen noteeraamisen kanssa on silloin vähän niin ja näin. Puuhiin kuuluu myös roskiksien kaivelu toisinaan, mitä aarteita sieltä pieni kissa ikinä voi löytääkään. Ihan pienten lasten perheeseen Looraa ei suositella koska sattuessaan huonolle tuulelle ei pidä liiallisesta käsittelystä ja nostelusta ja saattaa silloin jopa suhista.

6.4.2012 Loora on pidempikarvainen iloinen ja leikkisä neitikissa, jota ei tunnu huolet painavan. Juoksentelee ympäriinsä ympäristöä tutkaillen ja toisten kissojen häkkeihin kurkkien. Loora on noin 8 kuukauden ikäinen ja ihan musta, muutama valkea irtokarva rintamuksessa. Loora ei tykkää jos sitä retuutetaan, ei sano pahasti mutta rimpuilee pois. Huoneeseen tulevaan isoon koiraan Loora suhtautuu tyynesti ihmetellen, hienoisena poikkeuksena tällä kertaa vellovaan kissojen vastalauseiden myrskyyn.

Loora sai kodin toisen kissan kaverina huhtikuussa 2012.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020