Luca B

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 10 kuukautinen” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]3. huhtikuuta: Lenni (ent. Luca B) on todella energinen ja iloinen nuori miehen alku, joka etsii itselleen uutta kotia. Hyvä olisi, jos kodissa olisi ennestään rohkea koirakaveri, jonka kanssa Lenni saisi peuhata ja leikkiä yhdessä. Lenni ei sovellu pienten lasten perheeseen.

Jos siis kaipaat elämääsi lisää energisyyttä niin ota yhteyttä Susaan. Säkää Lennillä on n. 50cm.

Luca sai uuden kodin touko-kesäkuussa 2013.

[divider scroll_text=””]
Luca ja se sisarukset oli tuotu maalta kaupunkiin kaupan eteen ja hylätty siihen. Kaupan työntekijät huolehtivat niistä ja pyysivät Magdalta apua niille ja näin pennut pääsivät turvaan Magda´s Angels Placeen.

Luca on luonteeltaan hyvin reipas ja leikkisä nuori poika joka jakaa häkkinsä itseään paljon pienempien pentujen kanssa.Se rakastaa olla sylissä ja pussailee ihmisiä kovasti, pienten kanssa se leikkii todella nätisti. Ulkonäöltään Luca B muistuttaa paljon bokseria mutta kooltaan se on huomattavasti pienempi kuin bokseripennut tuossa iässä eli niin isoa siitä ei kyllä aikuisena varmastikkaan kasva, Luca B painaa tällä hetkellä n.5kg. Sillä on hyvin lyhyt turkki ja tarhalla yöt alkavat jo olemaan kovin kylmiä joten toiveena olisi että pieni saisi nopeasti oman kodin ja pääsisi omien ihmisten luokse lämpimään. Luca B:n kaikki sisarukset ovat jo löytäneet sen oman kodin, missä on tämän hurmaavan pikkumiehen oma koti?

Luca B sai oman kodin maaliskuun alussa 2013.

[do action=”varaaja” varaaja=”Susaan”/]

[gdl_gallery title=”luca-b” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020