Lucia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3-4 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Giurgiun kunnallisella koiratarhalla makasi musta koiratyttö häkkinsä nurkassa. Se tärisi ja pelkäsi, sen vatsaa viilsi paitsi nälkä niin myös ison ja ilkeän häkkikaverin hampaillaan tekemät haavat. Viimeisillä voimillaan se toivoi että se löytäisi tiensä jonnekin parempaan.

Pienen koiran toive täyttyi kuin ihmeen kautta, kun tarhalla vierailleet ja MAP:iin turvaan koiria hakeneet Kata ja Magda huomasivat hänet ja menivät hänen luokseen. Tyttö hyppäsi Magdan käsivarsille kuin hän olisi odottanut tuota hetkeä ikuisuuden ja kun syliin kerran pääsi, ei olisi millään halunnut pois. MAP:in auto oli kuitenkin jo täynnä muita tarhalta jo pelastettuja koiria, joten Magdan piti jättää tämä pieni tyttö hetkeksi taakseen luvaten tulla hakemaan hänet seuraavana päivänä. Se hetki kun Magda kääntyi tytön luota pois ja käveli ulos tämän häkistä, oli tuskallisin hänelle ikinä. Pieni tyttö itki nimittäin niiiin paljon. Se ei varmasti millään voinut uskoa sitä todeksi, että tämä pieni lämmin hetki ihmisen käsivarsilla oli ohi ja hän jäi taas yksin tähän kauhukammioon.

Seuraavana päivänä Magdan palatessa tytön ilme ja olemus oli päinvastainen. Tytön riemulla ei ollut rajaa, se hymyili, suorastaan säteili. Tyttö saikin nimen Lucia, valo. Ja Lucian hymy, se on ainutlaatuinen.

Lucia on noin 3-4 vuotias tyttö. Se on kooltaan keskikokoinen, n. 45 cm korkea, puolipitkäkarvainen kaunotar. Tyttö on todella ihmisrakas, sydämellinen, hyväntuulinen ja nauravainen koira. Lucia tulee hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa ja viettää aikaa leikkien niiden kanssa, mutta ihminen on kuitenkin aina se joka vie voiton tytön arvojärjestyksessä.

Lucia sai oman kodin kesäkuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020