Lucky

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”Varattu
” ika=”alle 2 vuotta” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Vulcanan pientä koirasuojaa ylläpitävä romanialainen eläinsuojelija Adina kertoo Luckyn tarinan:

”Viime vuonna palatessani töistä, näin kolmen mustalaispojan naureskellen raahaavan väkisin perässään koiraa, jonka kaulaan oli sidottu naru. Se ontui pahasti ja pystyi liikkumaan huonosti, pojat löivät sitä kepeillä ja koira oli paniikissa. Pojat kertoivat minulle, että koira oli heidän. Koiria oli ollut kaksi heidän ”leluinaan”, mutta nyt toinen oli kuollut ja vanhemmat käskivät viedä toisenkin kaatopaikalle ja jättää sinne.Tein vaihtokaupat: annoin heille muutaman kolikon suklaata varten ja vein taksilla koiran kiiruusti pois paikalta ja näin se pelastui.”

Lucky on hieman alle kaksivuotias ja lyhytkarvainen. Se tarkkailee ensin ja arastaa vieraita ihmisiä, mutta tuttujen seurassa se on lempeä, ystävällinen ja rakastava. Kun sitä silittää ja hellii, se päästää aivan erityisen onnenhaukun.

Lucky on Vulcanan laumassa ´pahnanpohjimmainen´ vaikka onkin leikkisä. Villimmät koirat painivat ympärillä ja Lucky ottaisi monesti mielummin pienet päiväunet. Luckylle sopisi ystävällinen koiraseura tai voisi olla ainoanakin koirana onnellinen kun tuleva omistaja antaisi tarpeeksi huomiota, aktiviteettia ja rakkautta.

Syliin ottaminen pelottaa hiukan Luckya koska niin huonoa kokemusta ihmisistä. Adinan käsittelyyn on tottunut ja antaa nostaa hyvin syliin. Jos Luckya pelottaa,  se väistää tilanteita ja näyttää siltä että ´voi älkää tehkö minulle pahaa!´. Mitään näykkimistä tai murinaa Luckylla ei kuitenkaan ole ihmisiä kohtaan koirasuojalla vaikka pelottaisikin joku tilanne.

Lucky kaipaa kotia jossa omistaja on rauhallinen ja rohkaiseva. Lapsien perheeseen emme suosittele Luckya koska varmasti ainakin alussa uudet tilanteet saattavat jännittää.

Lucky on kaunis ja herkkä koira josta saa uskollisen ystävän kun voittaa tämän kaltoinkohdellun pikkumiehen luottamuksen.

Luckyn säkä on 40 cm.

[do action=”varaaja” varaaja=”Susaan”/]

[youtube height=”300″ width=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=pg-BA4qx8IM[/youtube]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020