Lulu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Lulu etsii uutta, hyvää loppuelämän kotia perheessä puhjenneen allergian vuoksi.

Luonteeltaan Lulu on rauhallinen, oman arvonsa tunteva lady. On ollut aina rauhallinen, mutta myös leikkisyyttä löytyy. Sylikoira, joka tykkää olla lähellä ja ihan liki. Tarvittaessa luonteesta löytyy myös vähän vahtikoiraa, kun vartioi mökillä pihaa ilmoittaen haukulla jos joku on tulossa. Lulussa on selvästi tiibetinspanielia ulkonäöstä ja myös luonteesta päätellen.

Lululla on nyt ikää noin 6v., toukokuussa täyttää 7 vuotta. Lulu on leikattu, painaa noin 10 kg ja säkäkorkeus noin 35cm. Lulu on ollut samassa perheessä siitä asti kun tuli Romaniasta Suomeen keväällä 2011.

Lulu asuu perheineen kerrostalossa, eikä hauku esim. rapusta kantautuville äänille. Leikkiessä saattaa innostua haukkumaan, jonka vuoksi leikitty vain ulkona. Lulu tutustuu mielellään vastaantuleviin koiriin kävelylenkeillä kunhan se vastapuolellekin sopii ja saattaa ilmoittaa sen myös haukkumalla. Tyttö tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, vaikkakin joskus harvoin on tullut vastaan narttukoira, jonka kanssa kemiat eivät kohtaa.

Lulun perheessä on ollut aikanaan myös toinen koira, saksanpaimenkoira uros, jonka Lulu piti ruodussa mutta jonka kanssa myös tuli juttuun oikein hyvin. Lulu on ollut lasten kanssa tekemisissä (perheessä 12v ja 17v lapset). Ihan pienten lasten perheeseen ei Lulu ole paras vaihtoehto, sillä Lulu tarvitsee välillä myös omaa rauhaa levätäkseen ja riehakkaat lapset saattavat saada Lulun ärsyyntymään.
Lulu on tottunut nukkumaan vieressä sängyssä, mutta pysyy kyllä myös omalla paikallaan kun käskee.

Pieni napatyrä Lululla on ollut aina eikä se ei ole suurentunut, eläinlääkäri ei ole nähnyt tarvetta tehdä sille mitään. Rokotukset ovat kunnossa ja madotus hoidettu säännöllisesti 2 kertaa vuodessa.

Suhtautumisesta kissoihin ei ole tietoa, sillä ei ole ollut tekemisissä niiden kanssa. Vapaana Lulu ei ole tottunut olemaan kuin koiratarhassa ja mökin pihalla.

Lulu on myös pienille tytöille tyypilliseen tapaan hiukan prinsessa eli ei pidä vesisateesta, jolloin mielellään piipahtaa vain pikaisesti pihalla tekemässä tarpeensa. Näinollen ei pidä myöskään suihkusta ja pesemisestä, mutta tarvittaessa sekin onnistuu. Samoin oikeilla konsteilla onnistuu myös kynsien leikkaaminen.

Ruokien suhteen ei ole ongelmallinen eli ei ole allergioita tms. Vatsan kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia. Syö koiran kuivamuonaa ja lisäksi jauhelihaa. Lulu on tottunut matkustaja autossa. Perheen lomien aikaan on ollut ongelmitta koirahoitolassa.

Lulua on mahdollista päästä tapaamaan Keravalle.

Lulu sai oman kodin helmikuussa 2016.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020