Lulu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”n. 3kk” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Romaniassa Targovisten kaupungissa on Vulcanan pieni koirasuoja, jossa on Olarun perheen hoidossa tienvarsilta, pelloilta sekä julkisilta tappotarhoilta heidän pelastamiaan hylättyjä tai kodittomiksi syntyneitä koiria.
Pienen Lulu-pennun ovat targovistelaiset lapset löytäneet paikallisen koulun roskikseen hylättyinä koirasiskojensa kanssa. Lapset tiesivät Vulcanan olevan koirille turvapaikka ja toivat hylätyt pennut sinne.

Lulu ja sisarusparven pennut olivat aivan pieniä, kun ne saatiin turvaan ja ovat arvioidusti syntyneet helmikuussa 2014. Söpössä, minnihirimäisessä Lulussa on todellista neitopentuenergiaa! Tämä valloittavan söpö mustavalkoinen tehopakkaus vipeltää koirasuojan pihalla isojen koirien seassa leikkimässä, hyppii ja pomppii sekä komentaakin pentumaisen kipakalla haukulla aina välillä muita. Lulu viihtyy myös sylissä – aina kun malttaa leikkimiseltä rauhoittua ja on helposti käsiteltävä.

Lulu on hellä ja rakastava, kapuaa aina nukkumaan koirakasan keskelle painaen pienen kuononsa isompia koiria vasten. Lulu on aktiivinen koira ja leikkisä, niinpä tulevassa kodissa olisikin hienoa jos saisi olla muiden koirien seurassa. Lulu nauttii vauhdikkaammasta menosta ja on päässyt niin pienenä turvaan, että on säästynyt kaltoinkohtelulta ja sopisi varmaan siksi myös lapsiperheen koiraksi.
Lulusta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen tai hiukan sitä isompi koira. Nyt noin 3 kuukauden iässä Lulun säkäkorkeus on 32 cm.

Lulu sai oman kodin heinäkuussa 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=KiRTM9Z4WbA&list=UUT_y-DNafjNlQAuhQtJUmuA

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020