Lupita

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Romaniassa”/]Lupita otettiin rakennustyömaan vahdiksi. Rakennusmiehet huolehtivat siitä, antoivat ruokaa ja kyhäsivät jonkinlaisen kopinkin tytölle. Syksyllä, kun rakennus valmistui, työntekijät lähtivät uuteen paikkaan ja Lupitan kotikoppi hajotettiin. Se yritti palata kodiksi ottamaansa paikkaan, mutta uudet ihmiset ajoivat sen kerta toisensa jälkeen pois. Sitä lyötiin ja lopulta se ei uskaltanut enää mennä rakennuksen pihamaalle saakka, mutta jäi silti entisen kotinsa lähelle.

Se istui kadulla vastapäätä uutta rakennusta ja itki. Ihmiset kertoivat miten yön pitkinä, yksinäisinä tunteina tyttö todella itki ja ulvoi suruaan ääneen. Ensimmäisinä päivinä Lupita ei suostunut koskemaan edes sille tarjottuun ruokaan tai veteen. Se kyhjötti pää painuneena ja ikävöi sille tuttuja ihmisiä.

Kultainen vanhempi rouva Lili, joka on auttanut meitä monen monet kerrat Giurgiussa, alkoi käymään Lupitan luona. Lili valoi uutta uskoa tyttöön, silitteli ja puhui pehmein äänenpainoin sydämensä särkeneelle koiratytölle ja pikkuhiljaa tyttö alkoi taas syömään.

Onni ei ollut kuitenkaan Lupitalle vieläkään myötäinen vaan se satutti jalkansa. Emme tiedä mitä tapahtui, mutta arvelemme Lupitan joutuneen auton töytäisemäksi kadulla. Se aristaa antaa koskea jalkaansa eikä astu sillä. Meidän ensimmäinen tehtävämme olisikin saada tyttö lääkäriin ja röntgenkuviin, jos vain onnistumme löytämään sille apua ja turvapaikan Kadulta Kotiin-projektin turvin, johon tyttö tulee uutena, pitkän tauon jälkeen.

Lupita on aivan upea toisten koirien kanssa. Se ei kadulla koskaan riitele vieraidenkaan koirien kanssa ja pienen pennunkin voi huoletta päästää sen luokse tekemään tuttavuutta. Ihmisiä Lupita on sen sijaan oppinut arastelemaan. Tuttuihin, kuten rouva Liliin se luottaa täysin ja rauhallisempi, kokenut koiraihminenkin saa jopa ensi kertaa tytön tavatessaan varovasti silittää sitä, mutta tyttö on kuitenkin varuillaan vieraiden kanssa ihan ymmärrettävästä syystä.

Lupitasta on videonpätkä täällä >>. Pahoittelut laadun heikkoudesta.

Lupita on säkäkorkeudeltaan noin 55 senttiä. Se on nuori aikuinen, mutta emme osaa sanoa vielä tämän tarkemmin tytön ikää.

Jos sinulla on mahdollisuus auttaa Lupitaa pääsemään kadulta kotiin voit tehdä rahalahjoituksen yhdistyksen tilille Nordeaan tilinumerolla; FI85 1376 3000 121366. Lahjoitusta tehtäessä muistathan käyttää Kadulta Kotiin-projektin viitenumeroa 1054, niin lahjoituksesi ohjautuu suoraan Lupitan auttamiseen.

Myös jakamalla Lupitan tarinan, pystyt auttamaan tyttöä löytämään apua, kiitos ♥︎

11.11.2014:

Pitkän päivän päätteeksi ihana uutinen! Arvatkaapa kuka saatiin tänään pois kadulta ja kuljetettua eläinklinikalle Bukarestiin? Sydämellinen kiitos teille kaikille Kadulta Kotiin-projektiin lahjoittaneille. Lupita on nyt turvassa!

Lupita sai oman kodin Saksasta 2015, missä jalka vielä operoitiin uudelleen. Ihanaa loppuelämää Lupitalle.

[divider scroll_text=””]

Pelastetaan koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa POL-2014-16546 ajalle 6.2.2015-5.2.2017 Ahvenanmaata lukuunottamatta koko maahan.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020