Lyra

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Saksassa”/]25.8. yhdistys sai Lyran pyydystettyä vankilalta. Kadulta kotiin -projektiin oli tullut lahjoituksia sen verran, että pystyimme viemään Lyran hoitoon Bukarestilaiselle eläinklinikalle. Tutustu Kadulta Kotiin -projektiin tästä.

Lyra elää Petruksen kanssa samassa laumassa Florinin työpaikan lähellä. Se on ujoin nyt Kadulta Kotiin-projektiin otetuista koirista. Lyra tulee vaatimaan projektin koirista kaikkein eniten niin sosiaalistamista kuin lääkinnällistä apuakin. Tämän tytön ikää on hyvin vaikea arvioida, koska toisaalta se näyttää ihan nuorelta pennulta ja toisaalta taas ulko -ja sisäloisten sekä toistuvien tiineyksien vuoksi ikälopulta. Tällä hetkellä emme ole varmoja onko Lyralla taas kerran jossakin pennut ja mikäli on emme voi tietenkään pyydystää sitä ja jättää pentuja varmaan  kuolemaan. Tarkkailemme tilannetta ja toivoisimme ehtivämme saamaan Lyran turvaan viimeistään syksyn tullen, sillä se ei olemattomassa turkissaan ja synnytysten sekä imetysten heikentämänä tule luultavasti selviytymään enää yhtään talvea kadulla.

Nykyään Lyra on Magda’s Angels Place-tarhalla odottamassa omaa kotia ja se tulee hyvin toimeen muiden koira-kavereiden kanssa.

Lyra on säkäkorkeudeltaan noin 50 senttiä ja painoltaan 12 kiloa.

Lyra sai oman kodin Saksasta! Onnea Lyralle!

[gdl_gallery title=”lyra” width=”205″ height=”210″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020