Lysti

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”06/2014″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kuulumisia Lystin perheeltä 2.4.2015:

Lysti on nyt asunut Tampereella puolet elämästään, viisi kuukautta. Ensimmäisestä illasta lähtien Lysti on saanut matot rullalle ja sydämet sykkimään. Ennen Lystin tuloa olimme opiskelleet koirakirjoja läpi, sillä kyseessä oli ensimmäinen oma koiramme. Yllätykseksemme Lysti ei juuri koulutusta tarvinnut vaan saimme poimia kehut kiltteydestä ja sosiaalisuudesta.

Lysti on tehnyt vaikutuksen ystäviimme ja perheenjäseniimme touhukkaalla olemuksellaan, suurilla ”perhoskorvillaan” sekä uteliaalla päänkääntelyllä. Lystin on kuultu haukkuvan harvoin mutta hän ääntelee omalla tyylillään kuulostaen välillä kissalta ja välillä sammakolta.

Nuorena koiranomistajina voisimme todeta, että koiran tulon myötä omat menot on suunniteltava koiran tarpeiden mukaan ja herätyskello muuttaa muotoaan. Koiran omistajuus on elämäntapa. Meille muutos on ollut positiivinen – parempaa koiraa emme olisi voineet toivoa!

Lystin elämää voi seurata Instagramissa nimimerkillä lystikyllikkiramona. Hyvää kevättä kaikille Pelastetaan Koirat ry:n ystäville! Pidetään lystiä!

Terveisin,
Nina ja Aleksi

[divider scroll_text=””]

Tarhakertomus

Heinäkuun alkupuolella tuotiin kunnalliselta tarhalta turvaan neljän pennun porukka. Kaikki olivat selvästi samaa pentuetta, yksi poika ja kolme tyttöä. Pennut olivat huonokuntoisia ja osa niistä sairastuikin vakavasti ja valitettavasti myös menehtyi. Lysti oli jo silloin iloinen ja veikeä ja sai ihmisten suut hymyyn, koska heilutteli suuria suippokorviaan kuin perhonen siipiään. Lysti siis kuului selviytyjiin ja niin pikkutyttö touhuaa edelleen Mapin pentutalossa leikkien, hyppien ja ottaen osaa kaikkeen mahdolliseen.

Lysti ei kasva kovin suureksi koiraksi, mutta vauhtia ei tule puuttumaan. Lystin tulevassa kodissa olisikin hyvä olla paljon puuhailtavaa ja mielellään vaikka jo valmiiksi kiva koirakaveri odottamassa. Tarhalla ei Lystin ole kuultu kovin paljon haukkuvan, mutta saattaa tästä enrgiapakkauksesta tulevaisuudessa ääntäkin lähteä.

Lysti sai oman kodin joulukuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020