Maca

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”1,5-vuotias” sukupuoli=”Uros” leikattu=”Kastroitu
” sijainti=”Romaniassa”/]Macan ikioma kummi on Heidi Valtonen.

Macan ollessa n. 6 kk:n ikäinen ihmiset soittivat Magdalle Macasta kertoen sen elävän jatkuvassa vaarassa kadulla ja pyysivät josko sitä voisi auttaa. Magdan mennessä hakemaan sitä alueella pyöri samaan aikaan rankkurit, jotka ottivat kadun toiselta puolelta kiinni koiria. Ihmiset Magdan apuna etsivät Macaa, jotta löytäisivät sen ennen rankkureita. Onneksi Maca löytyi ajoissa ja nyt se on turvassa Magdan tarhalla.

Maca on n. 1,5-vuotias uros, joka elää tarhan alueella vapaana laumassa, jossa on sekä uroksia että narttuja. Maca on hellyydenkipeä nuori mies, joka hieman arastelee uusia ihmisiä. Se pitää tuttujen ihmiset hellyydestä, tuttujen koirien kanssa leikkimisestä sekä tarha-alueen ulkopuolella lenkkeily on siitä todella ihanaa.

5.4.2016

Maca on yksi MAP:n vahdeista. Jollei herra ole vahtimishommassaan sen löytää varmimmin Magda’s Angels Placen klinikka-/huoltorakennuksen vintiltä nokosilta :-)

1.11.2017

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Macan osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020