Maija

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”5-vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Maija etsii nyt uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Maija on n. 5-vuotias sekarotuinen, leikattu narttukoira, jonka vanhemmista löytyy ainakin saksanpaimenkoiraa.  Maija on kiltti, energinen, leikkisä ja erittäin nopea oppimaan uusia asioita. Tulee toimeen myös muiden kilttien koirien ja kanssa. Nuorempia saattaa hieman yrittää pomottaa. On myös tottunut lapsiin.

Maijan ongelmana on arkuus ja pelokkuus joka ilmenee yleisenä levottomuutena. Uudet tilanteet saattaa helposti stressata alussa. Kotiin tuleville uusille ihmisille saattaa aluksi hieman haukkua (etenkin miehet pelottaa), mutta kun saa rauhassa tutustua tulee toimeen kaikkien kanssa. Tykkää kovasti rapsutteluista ja kaipaa hellyyttä. Ei ole koskaan näyttänyt minkäänlaista merkkiä agressiivisuudesta. Remmissä kulkee yleensä aika nätisti, ei rähjää toisille koirille ja ohituksissa ei yleensä edes välitä vastaantulevista koirista. Maija hermostuu enemmän pimeällä, jolloin ulkoillessa saattaa olla hermostunut ja levoton ja yrittää hieman nykiä remmissä. Vapaana ollessaan hermostuneisuus yleensä laantuu, eli liittyy kovasti juuri kytkettynä olemiseen. Olen voinut pitää Maijaa irti ja aina kun siihen on mahdollisuus. Se ei ole karannut ja tulee luokse kutsuttaessa ja tarkkailee omistajan liikkeitä. Odottaa myös miltei aina kun pyytää. On matkustanut junissa ja autossa. Ei tykkää matkustamisesta koska luonnollisesti se on stressaavaa, mutta sen kanssa pärjää.

Tässä koirassa olisi potentiaalia vaikka mihin jos joku jaksaisi käyttää siihen edes hitusen aikaa ja vaivaa. Kaikki rokotukset, madotukset yms. kunnossa. Koiralla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia sairastelun kanssa, eli todella terve tyttönen on kyseessä. Maija osaa olla yksin kotona, eikä ole koskaan tuhonnut paikkoja.

Maija sai oman uuden kodin toukokuussa 2013.

[divider scroll_text=””]

Tarhakuvaus

Maija Mehiläinen on noin 2-vuotias elämäniloinen energiapakkaus. Maijan tapa liikkua on pyöriä ja hyöriä ympäriinsä innoissaan. Maijalla on erikoinen tapa saada ympärillä olevat ihmiset hymyilemään. Tämän tytön seurassa tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.

Maija on luonteeltaan avoin, iloinen ja vilkas säätäjä. Hihnassa tyttö kävelee nätisti, ottamatta huomioon pieniä mehiläismäisiä pyrähdyksiä. Leikkikentällä Maija kuitenkin pääsee oikeuksiinsa. Maija ottaa hyvin kontaktia ja kaiken sen hyörimisen takaa kuoriutuu varmasti koulutuksen avulla tottelevainen tyttö. Maijakin siis tulee tarvitsemaan määrätietoista arkielämän koulutusta. Maija on kovin liikunnallinen, ja tytön voisi nähdä esimerkiksi agilitykentällä. Tulevan kodin pitää varautua aktivoivaan tätä energistä tyttöä, koska sohvan nurkkaan Maija ei tule jäämään.

Maija nauttii rapsutuksista, leikkimisestä ja yhdessä olosta. Maija on hyväntuulinen kaikkienkaveri, ja tulevassa kodissa voisikin odottaa koirakaveri. Maija ei erityisesti hauku tarhalla, joten tulevan kodin asumismuoto voisi olla mikä vain kunhan liikuntaa ja erimuotoista aktivointia riittää.

Maija Mehiläinen on noin 55 cm korkea hauskannäköinen ilopilleri.

Maija Mehiläinen sai kodin kesäkuussa 2009.

[gdl_gallery title=”Maijamehilainen” width=”210″ height=”205″ ]

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020