Malia

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”3 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Saksassa”/]Malia eli aiemmin Giurgiun vankilalla, jossa se tuli tiineeksi ja jonne se myös synnytti vauvansa. Koirarankkurit pyydystivät Malian pentuineen vankilan johtajan käskystä ja ne kuljetettiin kunnalliselle tarhalle, josta ulospääsyä koirille elävänä ei yleensä ole tiedossa.

Vankilalla työskentelevä nainen, joka oli jo vuosien ajan ruokkinut laumaa, otti yhteyttä Magdaan ja pyysi apua ja näin Malian ja sen pentueen tie vei Magda’s Angels Placeen.

Malian pennut ovat tällä hetkellä jo yli neljän kuukauden ikäisiä ja Malia itse osoitti suorastaan kyllästyneensä riehuvaan lapsilaumaansa, joten se pääsi muuttamaan rauhallisempaan häkkiin aikuisten koirien kanssa. Yksi Malian pennuista on Sonata.

Malia on hyvin ystävällinen ja ihmisrakas koira, joka tulee itse mielellään ihmisen luo seurustelemaan ja hakemaan hellyyttä. Sillä on hyvin ilmeikkäät korvat, joita liikutellen se osoittaa erilaisia tunnetiloja ilosta innostukseen ja uteliaisuuteen. Tämän tytön kanssa vierähtää hetki ennenkuin siitä saa napattua kuvia, koska Malia on mielellään ihan lähellä koko ajan ja sen kuonosta saakin helpommin lähiotoksia, kuin itse koirasta kokonaisia kuvia

Malia tulee hyvin toimeen kaiken ikäisten, kokoisten ja eri sukupuolta olevien koirien kanssa. Se ei ainakaan tarhalla vaikuta haukkuvaiselta ja voisi siitä syystä mahdollisesti muuttaa kerrostaloonkin asumaan. Malian voisi ajatella asuvan myös lapsiperheessä, mikäli lapset, niinkuin kaikkien eläinten ollessa kyseessä, tietävät miten eläinten kanssa kuuluu olla ja osaavat antaa niille myös tarvittaessa omaa rauhaa.

Malia on noin 3-vuotias. Säkäkorkeudeltaan se on suunnilleen 50 senttiä ja sirorakenteisena painaa alle 20 kiloa.

Malia sai oman kodin Saksasta syyskuussa 2013, hyvää loppuelämää pikkuinen!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020