Mami

Ikä/Synt: Synt. 2008
Sukupuoli: Narttu
Leikattu: Steriloitu
Sijainti: Suomessa
Mamin ikioma kummi oli Soile Maironen.

 

Mami on 3–4-vuotias pienikokoinen tyttökoira.

 

Magda löysi Mamin pentuineen kunnallisen tarhan ulkopuolelta. Se toimi tarhan äidittömille pennuille äitihahmona ja piti kaikista erittäin hyvää huolta. Tästä syystä tyttö nimettiin Mamiksi.

 

Mami toimii edelleen tietynlaisena äitihahmona MAP-tarhan ”teineille”, jotka pentuina olivat hänen hoidossaan. Se osaa erittäin hyvin pitää puoliaan pienestä koostaan huolimatta, ja kaikki tarhan koirat kunnioittavat sitä. Mami onkin leikkimielisesti sanottuna tarhan ”First Lady” eli johtava nainen, koska on selvästi Costelin sielunkumppani ja sydänkäpy.

 

Mami rakastaa ihmisen antamaa hellyyttä ja läheisyyttä, mutta tästä huolimatta se ei pidä lainkaan miehistä. Tästä yksittäisenä poikkeuksena on Magdan aviomies Florin, jota se rakastaa yli kaiken.

 

Mami on kaikin puolin ihana ja kultainen koirarouva, joka toivon mukaan pääsee irti miesvihastaan totuttamisen merkeissä.

 

1.11.2017

 

Yhteistyö MAP-tarhan kanssa päättyy. Kummikoirat-projekti siirtyy Mamin osalta MAP-tarhan omistajan Magda Radun hoitoon.

 

11/2017

 

Mami sai oman kodin Suomesta marraskuussa 2017 <3

 

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020