Mamy

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”2 vuotias” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Mamy on noin parivuotias hyvin ihmisrakas ja lempeä tyttö. Mamy löytyi noin vuosi sitten nälkiintyneenä kahden nuoren pentunsa, Missyn ja Mopsyn, kanssa pellolta ja pieni perhe on siitä lähtien asustellut eräällä takapihalla lähellä Bukarestia odottaen omaa kotia. Mamy rakastaa oleilua sisätiloissa lämpimässä ja kärsiikin kylmästä asuessaan ulkona.

Tämä ystävällinen tyttö voi aluksi olla hieman epävarma, mikä ilmenee ujoutena vieraiden ihmisten seurassa ja ärhentelynä muille koirille ja kissoille. Mamy kuitenkin hyväksyy uudet ihmiset, sekä koirat että kissat varsin nopeasti kun sitä tutustutetaan lempeästi omaan tahtiinsa. Tyttö tulee tarvitsemaan lempeää ja kärsivällistä opastusta sisäsiisteyden kanssa sekä kotikoiran tavoille oppimisessa.

05/2013: Mamy siirrettiin pois GIA:n tarhalta paikallisen naisen omalle ”tarhalle”, jossa huomattavasti vähemmän koiria. Mamy laitettiin samaan häkkiin kahden muun koiran kanssa. Aluksi Mamy yritti olla rohkea ja muita ylemmässä asemassa, mutta muut koirat näyttivät Mamylle paikkansa eikä siinä sitten pahemmin käynyt. Siitä lähtien Mamy hyväksyi heidät ja yrittää jopa hieman mielistellä heitä kielipusuilla. Jos tulevassa kodissa on koiria, tarvitaan aluksi sopeuttamista laumaan.

Mamy etsii kotia, jossa se saa nauttia sohvalla lepäilystä ja rauhallisista lenkeistä. Mamya ei suositella perheeseen, jossa on aivan pieniä vilkkaita lapsia.

22.6.2013 Päivitys: Mamy pääsi vihdoin pois tarhalta kotihoitoon odottamaan omaa kotia. Toivotaan, että se omakin koti löytyy piakkoin!

Mamyn säkäkorkeus on noin 35cm, paino alle 10 kg ja tyttö on leikattu.

Ihana Mamy sai jäädä hoitokotiinsa! Onnea tytölle omasta kodista!

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020