Manni

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”” sukupuoli=”Uros” leikattu=”” sijainti=”Virossa”/]Manni-poika odottaa omaa kotiaan Tallinnan tarhalla. Se on komea ja ystävällinen uros, jolla on valitettavasti riittävästi kokoa ja näköä joutuakseen ketjunpäähän vahtikoiran virkaa toimittamaan. Ehkä Mannia kuitenkin onnistaa ja se löytää kodin Suomesta?

Manni kulkee hihnassa toisinaan rauhallisesti ja toisinaan vetäen, riippuen siitä, onko sen stressitaso korkealla. Tarhaolot stressaavat Mannin tyyppisiä saksanpaimenkoirasekoituksia kovasti ja tällöin niiden olemus voi vaihdella rauhallisesta koirasta hermostuneesti vilkuilevaan ja vetävään ”stressierkkiin”. Näin on myös Mannin laita. Muutama viikko sitten se tuli vielä toimeen toisten koirien kanssa, myös urosten mutta nyt kun tarhallaoloaikaa on enemmän takanapäin, saa urokset sen kunnolla hermostumaan. Narttujen kanssa se on kuitenkin edelleen ok. Myös kissat tuntuvat olevan ennemminkin Mannin kavereita kuin suupaloja.

Mannin rotuperimästä löytynee sakemannin lisäksi jotakin laumanvartijaa. Se suhtautuu tarhalla kaikkiin ihmisiin hyvin ystävällisesti, myös lapsiin, mutta kotioloissa se tulee todennäköisesti puolustamaan omia ihmisiään. Manni etsii siis kokenutta kotia paikasta, missä sen mahdollinen vahtiviettisyys ei tule olemaan ongelma ja mistä löytyy turvallinen omistaja suurelle ja voimakkaalle urokselle. Kerrostalo ei ole Mannille sopiva asuinmuoto.

Mannin säkäkorkeus on n.65cm

Manni sai kodin tammikuussa 2011.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020