Mannu

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”02/2008″ sukupuoli=”Narttu” leikattu=”Steriloitu
” sijainti=”Suomessa”/]Pörröinen Mannu odotteli hymy huulilla häkissään, joko pääsisimme matkaan. Ajattelin, että kuinkahan tyttönen minua viekin sen verran liukas oli keli. Olin kuitenkin yllättynyt kuinka kauniisti Mannu jäi odottamaan minua, kun hieman hihnaa kiristin. Tosin taisi Mannukin tietää missä kohdassa oli liukasta, koska myöhemmin tytön mielestä oli mukavaakin riepotella minua perässään… ;)

Päästyämme pellon laidalle Mannu suoritti pikapikaa tarpeensa ja voi sitä riemua, kun tyttö pääsi leikkimään. Seurassamme oli uroskoira, jonka kanssa Mannu leikki ihan nätisti. Mannu peuhasi lumessa ja teki pikapyrähdyksiä pitkin poikin pellon laitaa. Välillä piti hengähtää hetken ja jatkaa taas. Mannu innostui hieman liikaakin kanssani ja takkini hihansuu paukkui liitoksistaan, kun tyttö mielestään keksi mukavankin leikin. Tästä asiasta olimme todellakin eri mieltä….

Mannu on noin vuoden ikäinen kaunis tyttö, joka on löydetty kadulta se ja asustelee nyt Rakveren tarhalla. Mannun nuoresta iästä huomaa ettei sille ole asetettu minkäänlaisia rajoja, vaan tyttö koheltaa ja koettelee ihmisiä mennen tullen. Mannu etsiskeleekin kotia, jossa on entuudestaan vankka kokemus koirista. Mannu tarvitsee omistajaltaan rauhallista, määrätietoista ja järjestelmällistä opastusta. Koulutusta, aktiivista tekemistä ja mukavia harrastuksia Mannu tulee myös tarvitsemaan. Uskoisin kaiken työn takana olevan melkoinen helmi, mutta siihen on vielä pikkuinen matka edessä.

Mannulla on kaunis ja paksu turkki, joka tällä hetkellä kaipaa kovasti nyppimistä ja harjaamista. En suosittele Mannua kerrostaloon, enkä ihan pienten lasten kotiin Mannun koheltavan käytösen takia.

Mannun säkäkorkeus on n. 55–60 cm.

8.3.2009

Mannu on steriloitu.

Mannu sai kodin huhtikuussa 2009.

17.6.2009

Virosta kodin saanut Mannu on jälleen tarhalla. Tyttönen kaivautui useaan otteeseen kotonaan aidan alitse ja lähti seikkailemaan naapuriin, josta ei halunnutkaan palata takaisin kotiinsa. Tähän ilmeisen väsynyt omistaja palautti tytön tarhalle.

Mannu on hieman rauhoittunut,mutta osasi edelleenkin ottaa pikaspurtteja hihnanpäässä :)

Mannu halusi myös leikkiä paljon, niin ihmisten kuin toisten koirienkin kanssa. Urosten kanssa Mannu tuli hyvin toimeen. Mannusta löytyi myös herkkäpuoli; tyttö osasi istua nätisti ja odottaa rapsutuksia. Välillä hän katseli kauniilla ruskeilla silmillään ja työnsi päänsä kainaloon turvaan…

Mannu sai kodin elokuussa 2009.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020