Maribel

[do action=”elaimen-tiedot” kiire=”” varattu=”” ika=”6 kuukautinen” sukupuoli=”Narttu” leikattu=”” sijainti=”Suomessa”/]Kaikenlaisia pentuja oli keväällä tarhalla. Meno oli aikamoinen, sinne tänne kuhisevia ja touhuavia, toinen toistaan suloisempia ja kaikki yhtäaikaa syliin tulossa. Tai ainakin jalkaa pitkin silppaamassa. Pieniä rakkauksia, joista joka ikisen olisi vain halunnut nostaa taskuun ja viedä kotiin. Niiden oli kuitenkin odotettava rokotuksia ja voimistumista, ennenkuin pääsivät adoptiolistalle.

Kun pennut tarhalle mennessäni olivat kasvaneet, minun piti moneen kertaan varmistaa, että tunnistin oikeat – niin oli vahvaa ja vielä valloittavampaa sakkia tarhalla odottamassa. Pennuista oli tullut komeita ja vantteria, näistä sisaruksista hyvin paljon mäyräkoiraa muistuttavia, vaikka kaksi pennuista onkin varustettu vähän pidemmillä jaloilla. Pari pennuista on myös tullut hieman ujommiksi, mutta eivät pahasti, varmaan pystyvät rohkaistumaan piankin, kunhan pääsevät kotiin.

Maribel muistuttaa todella paljon mäyräkoiraa. Sen musta mantteli läikehtii auringossa ja pienet tappijalat pitävät taukoamatta tahtia yllä. Maribel on niin vauhdikas leikeissään, että sen suurehkot luppakorvat kääntyvät alvariinsa väärinpäin, eikä Maribel ehdi edes päätä ravistaa, että korvat asettuisivat kuosiinsa.

Tyttö ei pahemmin hauku, joten sopii asumaan myös kerrostalo-olosuhteisiin. Korkeutta tytöllä on n. 25cm, painoa 8kg.

Maribel sai oman kodin lokakuussa 2014.

Lahjoita

MobilePay-sovellusta käyttäen lahjoitat kätevästi auttamistyöhömme. Käytä numeroa 34768 ja viestiksi haluamasi tervehdys

Yhteistyössä

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ​

    Pelastetaan Koirat ry © Copyright 2020